|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Znaki in znakci
4.8.2012 9:57:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: allstarka
Ali si grem danes kupit Clear Blue pa test še enkrat izvedem? user posted image

to bo to user posted image

(odgovor članu allstarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.8.2012 8:56:30   
allstarka
Danes zjutraj naredila še test s ClearBlue. Takoj se je pokazal +....juhuuuu... user posted image

Samo upam, da bo vse ok in da se plod obdrži! Ko pridem z dopusta, se bom šla naročit h ginekologinji. Sicer imam kontrolo 17.9., a je to malo pozno, a ne??

Kdaj je primerno povedat bližnjim sorodnikom (mami, očiju, tašči...)?

Ko pridem domov, si letim v knjigarno po : http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/nosecnost_od_tedna_do_tedna.html user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.8.2012 17:10:13   
Lanaia90
Ćestitam allstarka, vama je pa hitro uspelo, kajne? user posted image user posted image
Lepo nosečnost ti želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
5.8.2012 17:19:36   
allstarka

IZVIRNO SPOROČILO: Lanaia90
vama je pa hitro uspelo, kajne?

V prvo user posted image

(odgovor članu Lanaia90)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.8.2012 8:30:42   
Lanaia90
Super, nama upam da bo uspelo v drugo da bomo tudi mi imeli spomladančka user posted image
Le naroči se na pregled, ko prideš z dopusta. Kar se tiče pa tega kdaj povedat staršem in ostalim pa čisto po tvoji presoji.. jaz vem da ne bi mogla dolgo skrivat, vsaj tem ožjim.. se pa že zdaj bojim, kako bo reagirala tašča, ki je mnenja, da otroci ti uničijo celotno življenje. Ampak bomo že, tudi to bo minilo.
Ne skrbi, da se plod ne bi obdržal, ker s tem se spravljaš v stres, samo uživaj v nosečnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
15.8.2012 16:15:45   
allstarka
Po izračunih sem konec 6.tedna, pregled imam čez 14 dni. Nimam pa nobenih znakov, razen da me prsi bolijo. V petek grem na Triglav..upam, da s tem ni nič narobe (sem pa že skos športno aktivna).

(odgovor članu Lanaia90)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?