RE: Znaki in znakci (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> RE: Znaki in znakci (4.8.2012 9:57:50)

IZVIRNO SPOROČILO: allstarka
Ali si grem danes kupit Clear Blue pa test še enkrat izvedem? [sm=smiley1.gif]

to bo to [sm=smiley20.gif]

allstarka -> RE: Znaki in znakci (5.8.2012 8:56:30)

Danes zjutraj naredila še test s ClearBlue. Takoj se je pokazal +....juhuuuu... [sm=rozacrtici.gif]

Samo upam, da bo vse ok in da se plod obdrži! Ko pridem z dopusta, se bom šla naročit h ginekologinji. Sicer imam kontrolo 17.9., a je to malo pozno, a ne??

Kdaj je primerno povedat bližnjim sorodnikom (mami, očiju, tašči...)?

Ko pridem domov, si letim v knjigarno po : http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/nosecnost_od_tedna_do_tedna.html [sm=smiley1.gif]

Lanaia90 -> RE: Znaki in znakci (5.8.2012 17:10:13)

Ćestitam allstarka, vama je pa hitro uspelo, kajne? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Lepo nosečnost ti želim[sm=smiley1.gif]

allstarka -> RE: Znaki in znakci (5.8.2012 17:19:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Lanaia90
vama je pa hitro uspelo, kajne?

V prvo [sm=bravo.gif]

Lanaia90 -> RE: Znaki in znakci (6.8.2012 8:30:42)

Super, nama upam da bo uspelo v drugo da bomo tudi mi imeli spomladančka [sm=smiley1.gif]
Le naroči se na pregled, ko prideš z dopusta. Kar se tiče pa tega kdaj povedat staršem in ostalim pa čisto po tvoji presoji.. jaz vem da ne bi mogla dolgo skrivat, vsaj tem ožjim.. se pa že zdaj bojim, kako bo reagirala tašča, ki je mnenja, da otroci ti uničijo celotno življenje. Ampak bomo že, tudi to bo minilo.
Ne skrbi, da se plod ne bi obdržal, ker s tem se spravljaš v stres, samo uživaj v nosečnosti[sm=smiley1.gif]

allstarka -> RE: Znaki in znakci (15.8.2012 16:15:45)

Po izračunih sem konec 6.tedna, pregled imam čez 14 dni. Nimam pa nobenih znakov, razen da me prsi bolijo. V petek grem na Triglav..upam, da s tem ni nič narobe (sem pa že skos športno aktivna).

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]