Lorna4 -> RE: Kako povedati? (16.7.2012 7:43:24)
|
Hej [sm=smiley1.gif] Kar pogumno, ne boš prva taka mamica [sm=smiley1.gif] sama sem bila stara 18, ko sem zanosila, pri 19 sem rodila. Še dijakinja, moj sicer starejši z redno službo, ampak vseeno [sm=smiley1.gif] skratka ko sva povedala je bla mal bolj burna reakcija, pa še to samo s strani mojega očeta, pa še ta je bil drug dan čist navdušen. Skratka že drug dan so se vsi veselili z nama, pomagali so nama pa tudi, pa nama še zdaj, po svojih močeh. Pa daleč od tega da pomoč potrebujeva, ker ima moj kar dobro službo, jaz pa redno delam prek študentskega servisa,ampak vseeno starši radi dajo svojim otrokom, ker ne rada sprejemava,pa pač to naredijo na drugačen način..mi tudi popazijo na tamalo, kadar se midva s službami križava ipd. Šolo sem končala dve leti kasneje-manjkala mi je matura, pa sem jo šla delat, takoj ko je bila tamala dovolj stara da je šla v varstvo.Zdej sem bla eno leto frej, no letos pa začnem z oktobrom obiskovat fax, tri letni, stara sem 22, tako da če pogledam svoje vrstnike, jih komot celo dohitim, če se pridno zavzamem [sm=smiley1.gif] No danes vsi pozitivno gledajo na mojo odločitev in morm rečt da me prav spoštujejo, ker sva res uspela se na noge postavit, vzgojit krasno deklico, trenutno pa delamo že na drugem otročku. Skratka kar pogumno [sm=bravo.gif]
|
|
|
|