india -> velike družine (7.9.2005 14:33:27)
|
Joj, Vika, pa ne da se sekiraš zaradi te trole??? Poglej, midva z možem sva imela vedno v načrtu 4 otroke, pa sem zansoila 5. in 6. ob KT, do 5. oz.6. meseca imela menstruacijo in normalno, da nisem delala splava.. Tega ne bi niti ,če bi izvedela prej. Otrok, ki je rasel v meni, je bil moj. Najin in to bi bil zločin, če bi ga hotela ubiti. S tem bi ubila marsikaj, tudi veselje v sebi.
Ko sem rodila hčero in potem še Marka, so meljudje gledali postrani,kot da sem padla z neba. Nakar sem vsakega,ki me je vprašal: ja kako boste pa zmogli?, vprašala,,če sem ga že kdaj za kaj prosila in kdo hrani,oblači in vzgaja najine otroke. Vsi so odšli z odprtimi usti. Nakar je enemu zlobnemu sosedu moj ati rekel, da bodo moji otroci sigurno bolje vzgojeni in srečnejši kot kak edinec in da nikomur ni treba skrbet, da bi jih moral hraniti ali oblačiti.
S tem se je končalo zlobno čvekanje.
Verjemi, da ni lepšega,kot,ko gre en otrok v šolo,d rugi v mesto, tretji kam drugam, tebi pa še vseeno ostanej otročki, ki te razveseljujejo. Ali pa ko si bratsko razdelijo tablico čokolade.....
Uživaj v velikosti svojega srca in veliki družini! Ne sekiraj se zaradi faušljivcev!
|
|
|
|