Hope2 -> RE: Vodna postelja (29.11.2012 17:23:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey MalaMravljica, po moje je uporabnica mislila, da ima deljeno vrhnjo prevleko. Saj mislim, da jo imajo zdaj že vse postelje v Lectusu. Midva imava njihovo posteljo že 10 let in takrat na začetku so imeli zgornje prevleke samo v enem kosu in tiste nisi mogel dati v pralni stroj, ker je bila prevelika. Zdaj pa je taka, da je po sredini deljena in jo lahko brez težav opereš. Če se le da deljeno prevleko. Naša je tudi že stara, skoraj 10 let jo že imava- lectusovo. Vrhnja prevleka ni deljena in ni šans da jo v stroj stalčim, zdaj sem še celo kupila velik boben in še vseeno ne gre not[sm=smiley19.gif]. Sem jo nesla v čistilnico in je prišla domov taka, kot sem jo tja nesla[sm=hudicek1.gif]. Zadnjič sem jo kar z vapotom oprala[sm=smiley36.gif]. Sva zelo zadovoljna in je nekak ne moreva menjat, zato pa se seli z nami že 4x pa še na drug konec sveta 2x [sm=smiley36.gif]. Bo jo pa treba manjat, ker zaradi številnih selitev, so se mal jedra zjahala, ampak tukaj ni vodnih postelj, tak da bo treba kar še naprej jahat tole[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|