darhaha84 -> RE: Nočno hranjenje 15 mes. otroka (16.7.2012 11:21:48)
|
Hvala za vse te predloge. Bomo poskusili mleko rečiti z vodo, pa bomo videli kako bo. Nusi – res je da bi mogla vstati v vsakem primeru, samo vodo ali čaj imam lahko pri njemu v sobi na omarici, mleko pa moram hodit dol pogrevat in naza gor (ker skisa, če je cel večer vzunaj mleko, sploh zdaj ko je bilo tako vroče-sem že probala), pol se pa čist razbudim (imamo spodaj dnevne, v mansardi pa spalne prostore). Kot sem že napisala je največji problem, da se zbudi ravno kako uro preden imam budilko naštimano. Jaz namreč zelo težko zaspim nazaj, ko vstanem, pripravim mleko, ga nahranim in ga nazaj uspavam mine od 20 min do 30min. Zato velikokrat namesto da vstnem 5:40 (kot bi če bi budilka zvonila), sploh ne grem spat, ko on poje in se grem rihtat že npr. ob 5:00 (ko poje in zaspi nazaj) in čakat, da je ura 6:15, da zbudim njega in moža. Ker, če grem nazaj v posteljo, glih zaspim in me budilka sploh ne zbudi. Posledično pa sem čisto neprespana (od nekdaj zelo rada spim in me to ubija). Saj bo… Nocturama – on čez dan vodo pije iz kozarčka ali iz lončka, ki ima slamico. Mleko, pa še vedno zvečer in ponoči s flaške. Smo že poskusili s kozarčka, pa ga odrine stran tako, da sva že nekajkrat posteljico polila in sem mu pustila flaško. Naj se še malo crklja. Za tiste 2x na dan ko dobi flaško mu ne škodi. Tix – on se zbudi, vstane, začne klicat (beri 1x, do 2x) in potem se začne dret dokler ne dobi mleka. Mleko pa pije s sede in potem potrebujem nekaj časa da ga uspavam nazaj. Z leže ga noče piti (se začne jokat, če ga položim v posteljo in dam flašo). Se opravičujem, ker je vse krepko vendar mi nekaj nagaja in ne znam to zbrisati... lp
|
|
|
|