nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema Tudi meni ni najbolj jasno.... ne klikni ga FB in mir, če pa te zanima zakaj to, pa ga sprejmi in povprašaj direkt o namenu . Bolj kot to, me je zmotlo tvoje pisanje, da tega ne sme vedet tvoj mož. Zakaj pri hudiču pa ne? Če ste v konfliktu, oz. kratko malo prekinili stike kakeršnekoli ste pač imeli, se mi zdi , da mogoče te je pa upravičeno strah.... Mislim, da ste bili pred tem "trojček"....kdo te je komu speljal... , in moška sta zato še vedno jezna/drugi ponosen na svoj (ne)uspeh. Sicer pa saj sta z možem odrasla, odgovorna in lepo bi bilo, če bi lahko bila en do drugega iskrena in si takšne stvari povedala, ne pa da sedaj trepetaš kaj storiti... No, ja tako nekako. Bivšega sem dala na hladno, dokler se ne zresni, potem sem v kratekem naletela na zdajšnjega moža, pa se še vedno pregovarjala z bivšim ... To je trajalo nekje tri mesece. Potem sem z bivšim dokončno prekinila (v stilu seveda ). Jah, bili smo mladi in neumni. In ker sem imela slabo vest, sem vse povedala tudi možu. Mož je bil razumljivo razp*, a je na srečo bivši za par mesecev odpotoval, tako da se nista mogla srečati in se je vse skupaj za silo pohladilo. Potem bivšega do sedaj niti nisem več konkretno srečala/slišala. In tiste parkrat v vseh letih, ko smo se kje srečali, smo se "spregledali". In še vedno, ko kdo od kolegov omeni bivšega, nastane neprijetna tišina, ker ga nobeden od naju ne upa/noče komentirati. Ti nimaš problemov z bivšim, amapk z možem. Kot si napisala, on verjetno sploh ne ve, da je to taka reč (ker se pač večini ljudi ne zdi nobena taka reč, če se bivša pozdravita - v živo ali na fb;). Bivši ne ve, da sem možu vse povedala. Zdaj pa ti je bivši položil v roke orodje za normaliziranje odnosov in tebe je strah. Po eni strani bi rada, da ne hodite drug mimo drugega, kot da ste zrak, po drugi strani se ne želiš soočiti z možem, na koncu pa si želiš, da ti bivši te priložnosti nikoli ne bi ponudil. Ja, tako nekako. Mož vidi v bivšem sovražnika, ki se je vtikal v njegovo zvezo, bivši je v možu videl nekoga, ki mu je speljal punco ... Oba bi lahko bila jezna. Moža vsekakor razumem, zakaj ga ne prebavlja. Bi rada razčistila, po drugi strani pa mi ni do tega, da bi to temo načela, ker nastane med nama z možem neprijetno,ko se ga omeni. Po drugi strani pa mi je tudi pred kolegi neprijetno, ker je očitno, da je to najina tabu tema/oseba. V glavnem, bivšemu sem napisala, da ga na fb ne bom potrdila in mi je odpisal, da je to tudi pričakoval, pa da me je bilo lepo videti (smo se v teh dneh na eni žurki videli), da sem še vedno mladostna, lepa, da me je vedno lepo videt, in da zato mi je tudi poslal prošnjo na fb. Čisto njegov stil. Sladek zna biti, ampak, to je pa tudi vse. Tako, da njegovo sporočilo sem zbrisala, ker ga res ni za kazat možu (bi znorel, da kaj se spet vtika). Ja enkrat se bo z možem vsekakor treba pogovoriti o tem, vendar ne vem, če bom sama načela to temo. Bom najbrž počakala, da bo spet prilika nanesla na to temo (npr, ko se spet kje naletim eden na drugega)
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 12.7.2012 9:46:34 >
|