ronja -> RE: Kako pospešiti porod na naraven način (11.7.2012 18:55:39)
|
Ko se odločijo, se odločijo. Pri taprvi sva na koncu seksala ko zajčka (še ni bilo otrok, niti prepovedi:) in je bilo prav luštno;) In ker sem si želela rodit predno gre on na službeno pot, da ne bi mel sranja prihajat nazaj (je kar daleč), sem par dni predno je šel (ko je bil pdp že mimo), tekla po stopnicah v bloku - 7 nadstropij + klet - 10_x_ gor pa dol - nič. Potem sem prišla domov in naredila 50 trebušnjakov - nič. Seks (jasno da z orgazmom;) - nič. Dan pred tem sva laufala na grad, da sva ujela kino pod zvezdami - nič. Rodila se je potem dober teden čez rok. Pri drugi sva pa 1x spala skup, pa še to s kondomom (po pol leta prepovedi), pa je že šibala ven, 14 dni prezgodaj. Malemu se pa spet ni ne vem kaj mudilo na koncu - prej bi mi parkrat skor ven zlezel, potem pa skoz popadki, ampak ne do konca. No, na koncu se je pa voda usula, 2 dni pred rokom... hjooooj to čakanjeuser posted image ...ni najbolj prijetno ker dobiva 100 klicev na dan če bom že šla rodit pa če me že matra kaj...kaj šele bo po rokuuser posted image verjetno prava norišnica Jap, to je najbolj tečno. Po roku te kličejo 2x na dan - vsaj mama in tašča;). PS: za naslednje(ga) otroka: ko boš povedala PDP, reči vsaj 1 teden kasneje kot ti ga bojo postavili. Se splača;). Ti dajo potem neprimerno bolj mir na koncu:). je pa to čakanje res mučno, se strinjam in ti želim, da si že na poti v p. po svojo malo srečo:)
|
|
|
|