RE: II pričakujemo Avgusta (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 7:58:00)

PRIČAKUJEMO [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ALI [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] :

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

1.8.
brioš (1. krog) [sm=smiley31.gif]
Tippi [sm=bravo.gif]

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) [sm=smiley31.gif]

5.8.
aviva83 (2. krog) [sm=smiley31.gif]
S* (8. krog) [sm=smiley31.gif]
*anushka* (12. krog) [sm=smiley31.gif]
Night (3. krog) [sm=smiley31.gif]

8.8.
oska (1. krog po SS [sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif]) [sm=bravo.gif]
Lanaia90 (1. krog) [sm=smiley31.gif]
pižmovka
pluseki [sm=smiley1.gif]

10.8.
tanja26 (1. krog po SS [sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif])[sm=bravo.gif]
Shana86 (6. krog) [sm=smiley31.gif]

11.8.
MajaJulija [sm=smiley31.gif]
tammyv [sm=smiley31.gif]

12.8.
anonimna [sm=torta.gif]
Wolfina (42. krog [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif]) [sm=smiley31.gif]

13.8.
Nova Anonimna [sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif]
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 [sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif]

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)
PrincipesaD (1. krog) [sm=bravo.gif]

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom [sm=pikapoka1.gif])

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna [sm=smiley10.gif]
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben [sm=pikapoka1.gif])

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP
Radenska_ (1.krog)

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

SKUPAJ NAS JE: 41

[image]http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/pregnant-woman-123.gif[/image] NOSEČKE: 4

[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]NAVIJAČICE:[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/sport/coupe-bravo/supp02.gif[/image]
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

Tippi -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 8:15:13)

Radenska, glavo gor! Jaz tolažilnih besed ne obvadam, te pa mehko objemam in iskreno verjamem, da ni več daleč čas, ko boš ugledala magični plusek! [sm=smiley31.gif]

Prinčipesa tebi pa čestitam in te vabim med aprilčice! Saj boš aprila rodila a ne? [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 8:26:19)

Pa brez zamere, sem mnenja daj e fajn, če imaš prvega otroka pred 30 letom...za drugega in več pa je potem še čas [sm=smiley1.gif] Vem, velikokrat je situacija takšna, da pred tem ni pogojev...nič zato...je potem tudi luštno [sm=bravo.gif]

Nič ne zamerimo, me stare kokoši [smiley36.gif] Saj je vendar jasno, da je ko si mlad vse lažje. Tudi zanositi konec koncev, če primerjamo s starejšimi ženskami. In zakaj tako pozno? Niso samo pogoji tisti, včasih ženska najde sorodno dušco zelo pozno. Se mi zdi, da se starejšim dela kar malo krivica, ko se vedno izpostavljajo samo pogoji, štalce, službe ipd., da se pa pozablja na to, da včasih ljudje svojo ljubezen spoznajo zelo pozno. Nekateri celo prepozno, kar se tiče otrok. Da ne govorim o tistih, ki se leta, celo desetletja trudijo za otroka. Še ena kategorija, ki nima veze s "klasičnimi" pogoji štalce ipd.
Najlepše bi bilo, če bi imeli telo dvajsetletnice in pamet štriidesetletnice. Pa brez zamere [sm=smiley1.gif] Najboljši "pogoji" za dete. Govorim iz lastnih izkušenj. Prva bo polnoletna, drugi bo rojen naslednje leto, če bo šlo vse po sreči. In moram rečt, da je razlika glede sprejemanja nosečnosti in verjamem, da bo tudi pri vzgoji otroka, ogromna! No, pri prvi nisem komplicirala, zdaj pa verjamem, da bom še manj in bom materinstvo jemala drugače, kot sem ga pred skoraj dvema desetletjema.

No, malo sem se razpisala, brez zamere.

Želim veliko nalulanih pluskov in da nas bo že v aprilu mnogo in še več nosečk! Vse sprejmemo, mlade in stare! [sm=smiley36.gif]

PrincipesaD -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 8:28:13)

Hvala punce!!! Tako je, po mojih iračunih bi naj bil termin 26.aprila :)

Tippi -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 8:33:46)

IZVIRNO SPOROČILO: PrincipesaD

Hvala punce!!! Tako je, po mojih iračunih bi naj bil termin 26.aprila :)

Potem pa čakamo, da se nam pridružiš [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 8:41:20)

PrincipesaD Čestitke [sm=bravo.gif]. Pa kar v prvo [sm=bravo.gif]. Kolk si pa stara?

curly -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 8:54:20)

Cestitam!!! Lepo nosecnost ti zelim![sm=bravo.gif]

*viva* -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 9:13:49)

Tippi partnerstvo tako s sorodno dušo oz. pisano na kožo je osnovni pogoj, in je bilo mišljeno na prvem emstu tistih mojih pogojev [sm=smiley36.gif] In ja, se strinjam popolnoma s tebo. Vsakič je drugače, tudi zaradi starosti...ne fizične ampak zaradi modrosti[sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 11:06:06)

jaz sem pa za v modro...[sm=hudicek1.gif] je prišla.
Sedaj si bom pa verjetno vzela en mesec pavze od rr...ker drugače čist preveč mislim samo na [sm=nosecka.gif]

Anonimna[sm=torta.gif]

PrincipesaD -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 12:21:30)

Hvala za čestitke!!!![sm=smiley31.gif]

Ja zgleda, da se je kar v prvem krogu prijelo, nisem pričakovala, sploh ko berem vaše poste, me je vse skupaj kar malo prestrašilo.. Stara sem 25let, doma pa imam že navihano 15mesečnico, tudi pri njej ni blo problema, se je takoj + pokazal, po prvi rundi brez KT, s tem, da sva še s preventive hotela pazit vsaj 3mesece (zaradi KT kao), pa zgleda ni mogla počakat [sm=smiley36.gif]

Joj iz vsega srca vam želim in privoščim, da čimprej zagledate[sm=rozacrtici.gif]!!!

Lanaia90 -> RE: II pričakujemo Avgusta (15.8.2012 14:57:36)

Čestitam, PrincipesaD!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sem ful vesela za vse, ki zagledate [sm=rozacrtici.gif]

srečki -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 8:23:29)

Jutro babuške moje, evo mene nazaj :)

Oska iskrene čestitke za [sm=rozacrtici.gif]

Tammyv [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Roxy sem prišla šele v torek nazaj [sm=smiley1.gif] smo se imeli kar luštno...hvala

Anonimen in Črtica1[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

PrincipesaD [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitkeee

No morem rečt, da ste res pridne čveke. No tudi jaz sem cela že navdušena in že komaj čakam, dan D, da vidimo koliko smo kaj bili pridni. Tudi jaz sem že čisto nestrpna, bi test delala že kar jutri [sm=smiley36.gif]
No ker je bila debata o satrosti naj še jaz povem....z mojim sva začela pri 29, sedaj sem že 31 let.

ROXY_ -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 8:31:44)

Jutro pupe, na hitr se javljam...
PrincipesaD bravo, bravo, bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], čestitam iz vsega srca!!!lepo nosečnost!!

Kar nekaj vas je roza ta mesec, vsekakor spodbudno, glede na statistiko prejšnje mesece..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

NajaM kdaj delati test..hmmm. js ga pred sredo ne bom...če bo zamujala bom potem takrat lulala..drugače je vedno ista pesem, dvom o tem ali sem noseča ali enostavno prehitro lulam in še ne pokaže ...tako, da bom ta mesec res vzdržna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..se pa vlečejo tile dnevi do nepričakovane [sm=hudicek1.gif] jaooooooo..
Joške živalsko bolijo...
Kaj pa ostale, katera lula naslednja, da nas razveseli??

ROXY_ -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:07:47)

Ojla srečki samo da si se imela luštno in nauživala..
Kdaj boš ti lulala? Kakšni znakci?

NajaaM -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:22:37)

PrincipesaD CESTITKE, naj tvoja hcerkica dobi zdravo sestrico ali bratca [sm=jezicek.gif] lepo nosecnost zelim.

Radenska, upam, da si sedaj v redu. Sem prebrala, da sta ti Night in Curly lepo napisali in moram povedat, da nas je verjetno velika vecina sla skozi to (vsaj tiste, ki se ze kar dolgo trudimo). Pridejo dnevi, ko je resnicno hudo, ali pa dan, ko mislis, da ta mesec je pa uspelo, potem pa [sm=hudicek1.gif], sama sem vcasih potrebovala kar tri dni, da sem se sprijaznila s [sm=hudicek1.gif]. Glava je velik problem in na zivce mi gre, ce mi kdo rece, da naj neham razmisljat o tem, pa bo... Le kako naj neham razmisljat o tem, ce je to moja najvecja zelja na svetu!?!?! Ponavadi znajo biti pametni ravno tisti, ki jim je uspelo takoj, kajti kolegica, ki je zanosila po 6 letih z umetno, mi tega nikoli ni rekla. Malo sem zafilozofirala, v glavnem, posiljam ti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za boljse pocutje ter da bi vedela, da smo vse me tukaj zato, da pomagamo tebi in druga drugi n[sm=smiley36.gif]

Aja Radenska, si se napisala, da fant misli, da imas odnose in to je to...hmmm, smotano. Mu bo pac treba povedat, da vedno ni tako (zal) in upam, da bo razumel in ce ne bo uspelo takoj, da ti bo v oporo, ko jo bos potrebovala...se vseeno pa upam, da cim prej uspe [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] [sm=pujs.gif]

ROXY, bom kar cakala nate, pa bomo skupaj, ceprav mislim, da meni niti ne bo treba...ampak se z veseljem pustim presenetiti haha [sm=jezicek.gif]
Srecki?

srečki -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:27:19)

Roxy lulala bom v sredo če v torek M ne priteče, če ne bom mogla zdržati do srede pa v torek. Sicer kaj prav posebnih znakov nimam, dol me sicer neki šraufa [sm=zmeden.gif] no pa dva dni že ustajam sred noči jest (sladkarije) sicer jaz temu ne pripisujem nosečnosti (bomo videli) kaj bo.

srečki -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:28:54)

oh ja Roxy sem šla prečekirat kdaj imaš ti dan D....hahaha in videla da imava na isti dan [sm=smiley36.gif] Kdaj imaš ti namen lulati? Že kakšni znakci?

witch -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:32:45)

tippi, oska, tanja in principesaD [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitam in vsaki posebej želim lepo in mirno nosečnost [sm=bravo.gif]

srečki -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:34:57)

NajaaM ti boš tudi v torek lulala? Wuhuuuu to pa bo veselje :)

ROXY_ -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:39:28)

NajaM znakov kolkr češ....tak kot vsak mesec pred user posted image
Je pa res, da tak močno ko me pa ta cikel bolijo joške, me še niso...Špika me že od O dalje...danes od jutra pa mi je slabo in vrtoglavica me daje.očitno se mi pripravlja migrena...najverjetneje spet psiha dela user posted image user posted image ..ne bi rada upala preveč, ker bo potem spet razočaranje preveliko...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tole sem napisala pred dvema dnevoma...

Joške me res bolijo za umret, špika in zvija me...pa skoz me mrazi, smo se šli včeraj kopat, pa sem večino popoldneva presedela ob bazenu na sončku, ker mi je bila voda premrzla [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], ponavadi nisem občutljiva..ne vem, lahko da imam spet v glavi cel cirkus[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Žabica86 -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:41:17)

Hej punce,

sporočam le, da se je moja [sm=hudicek1.gif] prikazala včeraj.

Za vse, ki še čakate na pluske veliko [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], jaz se pa žal selim v naslednji mesec ! [sm=smiley19.gif]

Tippi -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:42:01)

IZVIRNO SPOROČILO: witch

tippi, oska, tanja in principesaD [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitam in vsaki posebej želim lepo in mirno nosečnost [sm=bravo.gif]

Hvala za iskrene čestitke! [sm=rozica.gif]

In navijam še naprej. Za vse vas! In tudi jaz bom v torek prišla preštevat pluske [sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:44:01)

No, pa je prišel moj dan D. Nič še ne kaže na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Mogoči mi spet dela psiha, sem pa tja rahle slabosti, na trenutke zaboli v prsih. Me mika, da bi lulala a me je prejšni mesec zafrknila, ko je prišla pet dni kasneje. Tasko da če zdržim, dom šele v ponedeljek ali se vam pridružim v torek. Seveda če prej mene spet ne preseneti tečka.

Vsem presrečnim no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], pa čestitke tudi z moje strani. Ja statistika je ta mesec kar malo boljša in se bo do konca meseca še popravila, saj smo šele na sredini

Tippi -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:44:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86

Hej punce,

sporočam le, da se je moja [sm=hudicek1.gif] prikazala včeraj.

Za vse, ki še čakate na pluske veliko [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], jaz se pa žal selim v naslednji mesec ! [sm=smiley19.gif]

[sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif] Veš kako so šele majski otročki luštkani [sm=smiley1.gif] (te želim le razvedrit in ti vnest upanja) Glavo gor, v nove boje! [sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: II pričakujemo Avgusta (16.8.2012 9:46:05)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

No, pa je prišel moj dan D. Nič še ne kaže na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Mogoči mi spet dela psiha, sem pa tja rahle slabosti, na trenutke zaboli v prsih. Me mika, da bi lulala a me je prejšni mesec zafrknila, ko je prišla pet dni kasneje. Tasko da če zdržim, dom šele v ponedeljek ali se vam pridružim v torek. Seveda če prej mene spet ne preseneti tečka.

Vsem presrečnim no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], pa čestitke tudi z moje strani. Ja statistika je ta mesec kar malo boljša in se bo do konca meseca še popravila, saj smo šele na sredini

Seveda!! Izboljšuje se! Če bodo aprila polne porodnišnice, jih bo maja razneslo! [sm=smiley36.gif]

Torej čakamo torek, ko boste lulale pluske! Pridem še navijat in držat pesti! [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>