mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo pa še to mixy...če si že taaaaakooooo eko, najbolj eko je brez plenic, tako da sploh ne vem kako je možno, da si se spustila tako nizko, da sploh uporabljaš plenice, ker to splooooh ni eko!!!! Ti bi to tukaj najbolj mogla vedet. Sicer ne vem koliko je tvoj otrok star, ampak moj je že brez plenic, mogoče razmisliš še v tej smeri in otroka predno gre v vrtec pač odvadiš od plenic in je problem rešen! ej knorbalbo, to ji skušam lepo povedat in ji celo predlagam dobro rešitev/idejo, pa mi nazaj kitajsko robo ponuja IZVIRNO SPOROČILO: mixy IZVIRNO SPOROČILO: mateyka vidim da si temeljito indoktrinirana v plenice in ti je naravno, stoletja dolgo prakticiranje s preklanimi hlačami znanstvena fantastika do te mere, da si mi sposobna celo svetvat, da jih kupim iz kitajske, ker v slovenske gate pa luknco zrezat le ni normalno btw, te ne hecam - te hlače sploh niso slaba ideja, če si eko osveščena.. Ja tvoja doktrina pa (žal) ne dosega te stopnje, da bi spoznala, kaj sem mislila s tem "kitajska" roba....sam škart in nič drugo.... haha, a res jaz nimam doktrine, govorim o zdravi kmečki logiki, ki mi pravi, da če hočem "kitajske" preklane hlače, lahko prikrojim kar te slovenske, ki jih mam doma. ne vem zakaj bi sploh kitajsko robo mešala v idejo samo. sam ti ne pomisliš, da so naši dedki in babice imeli iste take hlače, samo mi smo zdaj "moderni" in imamo po novem plenice, kitajci pa še furajo po staro. v tem je keč. sam itak, kaj čem ti še rečt - čist si superiorna napram nam, neekološkim kmetom ki - gremo namest kupit kitajski škart, raj slovenske hlače rezat čez rit - varčujemo z vodo - uporabljamo oreščke in alkoholni kis in upoštevamo da drugi mogoče varčujejo kako drugače, pa jih zato še ne označimo za lenobe.
|