nejcko -> tri dni v vrtcu - smo že doma (6.9.2005 15:16:13)
|
Saj vem, Ronja, tudi meni gredo taki starši na živce, ampak žal jih je večina takih. Ok, ne rečem, če je otrok resnično ves zapacan v nos in oči in tudi drugače zgleda zelo prehlajen, pa čeprav nima vročine - tak, normalno, da ostane doma. Ampak zaradi čisto navadne smrkavosti ti pa itak noben pediater ne bo dal bolniške. Samo obstajajo starši, ki jim grejo tudi taki smrklji v nos.
Pri starejšem sinu je bil v skupini en deček, ki je imel res velike probleme z bronhitisi in podobnimi boleznimi. In njegova mama se je nenehno bunila, zakaj smrkave otroke vozimo v vrtec, ker je potem njen skos bolan, pa v bolnici itd. Nam je celo očitala, da ona pač nima pomoči babic in da bo mogla otroka dat privat, kar ji finančno seveda ne bo zneslo, če ne bomo malo na svoje otroke pazili.
Ja, halo!!! V skupini sta bila samo njen sin in še en deček med bolj bolanimi oz. občutljivimi, večina je vse smrklje bolj ali manj uspešno prenesla. Saj po svoje sem jo razumela, ampak trapasto pa se nam je vsem ostalim staršem zdelo, da bi mi vsi mogli imeti otroke doma, da bi njen lahko hodil v vrtec.
Treba je pač razumet, da so nekateri otroci bolj občutljivi, drugi manj in vsak lahko samo upa, da je njegov otrok med slednjimi.
|
|
|
|