Poka -> RE: Ali je to sploh mogoče? (10.7.2012 9:26:14)
|
Ja, am to vse delajo - moja še posebno, ker je itak sama že pol življenja. Pa nimam nič proti njej - je v redi tašča - sam ko smo eno leto živeli skupajj po sili razmer, je bila hudo nadležna in še zdaj se ji glede nekaterih stvarti ne da dopovedat. Jaz sem ji postavila meje - živiva z mojim na svojem, kar je bil itak predpogoj da živim z njim. Včasih ima take, da ne moreš verjet... Ne da se kregamo - še nikoli s enismo oziroma samo enkrat samkrat sem ji v bolj misli obliki nekaj rekla (sploh ni bilo nič takega, sam da naj se prosim ne vmešava v najin pogovor glede nečesa, ko res ni imela pojma - glede firme je bilo, ko se ji tud sanja ne - sam zaradi njenega vmešavanja sva se z mojim skregala in celo do te mere, da sva šla skoraj narazen. Da ne rečem, kako grozno je pa bilo, ko smo eno leto skupaj živeli - eno leto brez trenutka miru in da bi bila sama z mojim - je prišla v spalnico za nama. Pač nikogar nima in to je itak nejna lastnost, da hoče vedno bit z nami, mlajšo generacijo - tudi npr. če gremo kdaj ven, bi ona šla zraven. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|