taška30 -> RE: "grenke" kumare (8.7.2012 22:14:27)
|
Ok. Jaz vem eno "čarovniško finto". Povedala mi jo je sodelavka, ki je na pol čarovnica[sm=jezicek.gif], šloga in to... Hec. Torej, odrežeš konec in potem z njim v krogu drgneš po ostanku kumarice (po odrezanem delu), nastaja ful bele pene, ki je zelo grenka, to lahko vmes malo spereš po vodo. Drgneš kako minutko, tako krožno, menda to potegne vso grenkobo iz kumarice, no, pač s to peno gre ven. Ponoviš še na drugem koncu. Ok, meni je bilo tudi smešno in sem se norce delala iz tega, ampak nevem točno zakaj od takrat to počnem in deluje ... Al imam pa samo srečo, da ne naletim na grenke, prej sem večkrat. Počnem pa to zdaj pri vsaki kumari, se mi zdi, da imajo boljši okus.[sm=jezicek.gif] Zgubiti nimaš kaj, a ne?
|
|
|
|