zakaj se mu to dogaja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> zakaj se mu to dogaja (6.9.2005 8:31:36)

Nik večkrat izgubi sapo in na veliko začne iskati zrak .Upam da veste kaj mislim Dosti krat se mu tudi zaleti slina, da že mislim, da je nehal dihat..včasih mu že morem malo po hrbtku "vdarit" da je okei Zakaj to?
Včeraj je pa bilo že tak , da ko se mu je zaletela slina, je zopet iskal sapo in potem malo polil mleka

taška30 -> zakaj se mu to dogaja (6.9.2005 10:16:49)

Ne vem, ampak zelo temeljito mu podiraj kupčke, če jih do sedaj nisi. Ali pa ga kaj draži v grlu
Nam se je to enkrat zgodilo, ko sem ji dala dudo v usta, pa je bil na njej moj las , se je tud kar davila.
Lp

Anonimen -> zakaj se mu to dogaja (6.9.2005 10:33:11)

Kupčke ful pridno podira Redko kdaj se zgosi da ga nebi..Finta je bila v tem da se je začel davit ko sem ga imela na rokah in bil ful miren..Dosti krat se mu to doagaja na čajeku(ko pije), tak da imamo na čaju še vedno samo 1 luknjico, mleko pa 3

Jessy -> zakaj se mu to dogaja (6.9.2005 11:05:22)

Meni je Neja že v porodnišnici ene parkrat naredila tako, da je zgledala kot riba na suhem. Vprašala sem tamkajšnjo pediatrinjo in mi je razložila, da je to povsem običajno, ker otroci nimajo še razvite neke mišice, ki preprečuje prehod hrane nazaj po požiralniku v grlo. Ko se mu hoče hrana vrniti gor, naredi nek tak refleks, kot bi lovila sapo. Vem, da mi je razložila še drugi dve možnosti za to, vendar sem že pozabila, vem samo to, da ni nič narobe, da je običajno in da bo minilo.
Je pa samo ene 3x zalovila sapo, potem je pa normalno zadihala.
Jaz bi na tvojem mestu vseeno obiskala vašo pediatrinjo in ji to povedala.

Anonimen -> zakaj se mu to dogaja (6.9.2005 11:06:48)

Sej imamo danes pediatra in pikeca v rit!

Stran: [1]