|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaša mnenja prosim
6.7.2012 8:36:21   
nova68
Pozdravljeni!
Sem ženska srednjih let, ločena in živim sama. Pred meseci sem preko nekega portala spoznala moškega starejšega 10 let, tudi ločenca. Začela sva si dopisovati, po treh mesecih sva se prvič srečala. Bila sva si všeč, imava veliko skupnega in začela sva razmišljati o skupnem življenju.
Vendar se je stvar zapletla. Ko sem nekoč prišla neplanirano k njemu sem našla na mizi polno listkov, ki jih je pozabil spravit.
Seveda sem videla...imena žensk in večih portalov za zmenkarije. Bila sem tiho, potem sem pa doma malo raziskala. Pisal si je z mnogimi, jim ponujal resno zvezo, erotične zmenke.....to me je zelo prizadelo, zato sem o tem z njim spregovorila. Najprej je zanikal, potem pa priznal in obljubil, da bo prekinil z njimi. Nekaj časa je bilo tako, vsaj mislim. Medtem sem spoznala njegovo družino, lepo smo se ujela, hodim tja, jih razvajam, pomagam pri delu...Še včeraj mi je zatrdil kako me ljubi, da bova kmalu začela s skupnim življenjem.
Danes pa šok. Poklicala me je prijateljica, ki je on ne pozna. Povedala mi je, da jo je na enem portalu kliknil, ji dal MSN in jo prosil, da se danes dobita na chatu, da mu je všeč in da si želi žensko za resno zvezo. Ona ga je prepoznala, ker sem ji povedala zanj.
Zmenili sva se, da se bo pogovarjala z njim, meni pa že zdaj srce razbija..zakaj mi to dela? Ali to počne moški, ki te ljubi, ki pravi, da sem mu vse na svetu.
Lepo vas prosim za vaša mnenja...kaj narediti, oz. kaj mi svetujete. Vem, da sem dovolj stara, vendar sem tako zmedena, ker ga imam res rada. Hvala za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaša mnenja prosim
6.7.2012 8:45:06   
Tippi
Zelo rada ga v tem času ne moreš imeti, lahko si kvečjemu zelo zaljubljena. Jaz bi prekinila vse stike z njim, dokler ni še prepozno. očitno je, da išče žensko, kljub temu, da tebe že "ima". Jaz se s tem ne bi strinjala in tega nikakor ne bi sprejela. No, tako bi jaz, ti pa si seveda popolnoma druga persona in tudi veliko bolj podrobno poznaš situacijo.

Nekatere bodo mogoče celo rekle, daj mu priložnost, no, jaz naj bom še tako staromodna, priložnosti za moškega, ki poleg tega, da sva v vezi, kaže še zanimanje za druge ženske, ali opravičila, češ v smislu, da se še išče in da ne ve povsem kaj si želi, pri meni to ne bi šlo čez. Svojega moškega ne želim deliti z nobeno. Ne na začetku, ko se gradijo temelji iskrene ljubezni in veze, niti kadarkoli kasneje.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.7.2012 8:47:18 >

(odgovor članu nova68)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2012 9:33:50   
gondola
Praviš, da si ločena, človek bi mislil, da imaš več izkušenj, da so se ti ene stvari zamerile, da imaš bolj jasen pogled na dogajanja,...ker si pač nekaj že dala skos.
Bejži od njega, preveč se boš navezala na njegovo družino in ti bo samo še težje,..
Vem ni lepo biti sam, ampak je bolje biti srečno sam, kota pa nesrečno v vezi.
Veliko sreče

(odgovor članu nova68)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2012 9:34:15   
pridna_janja

Če bi ta dec bil resen bi dan na te strani status da je v vezi ali bilo kaj ali kako sliko s teboj ali se zbrisal.Ta ni resen stran od njega takoj.Tist ko te bo imel rad ne bo niti pomislu na kaj takega da bo kakšno žensko dodal na te internetne zadeve ko iščejo ne vem kaj.Bolš da si iščeš drugega pa probat da ga iščeš iz ven interneta,ven pejt na kako vaško veselico ali na bazen itd.
IZVIRNO SPOROČILO: nova68

Pozdravljeni!
Sem ženska srednjih let, ločena in živim sama. Pred meseci sem preko nekega portala spoznala moškega starejšega 10 let, tudi ločenca. Začela sva si dopisovati, po treh mesecih sva se prvič srečala. Bila sva si všeč, imava veliko skupnega in začela sva razmišljati o skupnem življenju.
Vendar se je stvar zapletla. Ko sem nekoč prišla neplanirano k njemu sem našla na mizi polno listkov, ki jih je pozabil spravit.
Seveda sem videla...imena žensk in večih portalov za zmenkarije. Bila sem tiho, potem sem pa doma malo raziskala. Pisal si je z mnogimi, jim ponujal resno zvezo, erotične zmenke.....to me je zelo prizadelo, zato sem o tem z njim spregovorila. Najprej je zanikal, potem pa priznal in obljubil, da bo prekinil z njimi. Nekaj časa je bilo tako, vsaj mislim. Medtem sem spoznala njegovo družino, lepo smo se ujela, hodim tja, jih razvajam, pomagam pri delu...Še včeraj mi je zatrdil kako me ljubi, da bova kmalu začela s skupnim življenjem.
Danes pa šok. Poklicala me je prijateljica, ki je on ne pozna. Povedala mi je, da jo je na enem portalu kliknil, ji dal MSN in jo prosil, da se danes dobita na chatu, da mu je všeč in da si želi žensko za resno zvezo. Ona ga je prepoznala, ker sem ji povedala zanj.
Zmenili sva se, da se bo pogovarjala z njim, meni pa že zdaj srce razbija..zakaj mi to dela? Ali to počne moški, ki te ljubi, ki pravi, da sem mu vse na svetu.
Lepo vas prosim za vaša mnenja...kaj narediti, oz. kaj mi svetujete. Vem, da sem dovolj stara, vendar sem tako zmedena, ker ga imam res rada. Hvala za vaše odgovore.

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu nova68)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2012 9:45:12   
HHH
Ta že ne misli resno, nikoli ni in nikoli ne bo. Škoda tvojega časa, predvsem pa čustev. Prekini in pozabi.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2012 9:51:07   
tačko
pozdravljena čim dlje od njega lepo da ste se zmenile s prijateljico zdaj se pa še ve z njim zafrkavite ker on tega ni vreden moškim ko rabijo gre samo za eno stvar potem te pa zavrže verjetno je rad v središču pozornosti in obkrožen z večjim številom žensk jaz bi tebu rekla da je mašina,ki ima rad veliko žensk dobro premisli saj je še veliko moških ,ki si resnično zaslužijo tvojo pozornost in ljubezen. lep dan še naprej.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2012 11:48:28   
Vijoličarka
Mislim da moraš najprej vprašati samo sebe, kaj si želiš.

Zaenkrat ravnaš kot oseba, ki si želi biti v zvezi, ki noče biti sama, osamljena. Našla si človeka (ali pa je on našel tebe) preko interneta, bila očarana v igrici osvajanja in strašno srečna, da ne boš več sama. Zdi se mi, da vanj polagaš vse svoje upe in da nanj projiciraš svoj sanjski tip moškega. Odpuščaš, sprejemaš, verjameš marsikaj.

On pa je moški, za katerega je spoznavanje preko interneta kot nek velik nakupovalni center, ki omogoče nešeto možnosti preizkušanja, začasnega najema in ponuja ves čas nove in nove priložnosti. Morda je tudi on sam in osamljen. A morda sploh ne išče partnerke za resno zvezo, bolj mu je všeč neprestano rajcanje. Morda išče partnerko za resno zvezo, a ga fascinirajo neštete možnosti, da se ni sposoben ustaliti in odločiti, temveč kar naprej, kot kakšen nakupovalni odvisnik preverja, če se da dobiti kaj boljšega.

Neodločen nakupovalni odvisnik, ki se, žal, ne meni kaj dosti za čutva drugih ljudi. Bohve, koliko časa že nakupuje in kakšne uspehe je imel pri tem. Ti si morda njegov največji uspeh, lahko je take uspehe imel že prej.

Kar se mene tiče, je pravzaprav vseeno, kakšni so njegovi motivi. Dejstvo je, da je tebi lagal. Dal ti je občutek, da si ti tista, s katero bi si rad zgradil življenje, hkrati pa je v obdobju, ko ponavadi slišimo travo rasti in imamo oči samo za ljubljeno osebo, še vedno brskal za novimi vznemirjenji ali morda za boljšo ponudbo.

Morda je 'diplomirani sladkobesednež' in ti padaš na take stvari. Verjela si mu, ker si mu želela verjeti. Že takrat, ko si našla tiste listke, bi morala oditi. In njega bi moral vsaj ta dogodek strezniti, da bi razmislil, kaj mu pomeniš in kaj lahko izgubi. Tako pa mu ni mar. Ni važno, kako ravna s tabo in s tvojimi čustvi, važno je samo, da ti ne izveš, kako poreden je. Morda je tam zunaj kakšna fantastična ženska in jo bo vsekakor našel, tačas pa si tudi ti dobra, da zadovoljiš nekaj njegovih potreb.

Odločitev je tvoja. Malo je verjetno, da bo našel kakšno boljšo od tebe, torej bo moral biti kar 'zadovoljen s tabo'. Ampak upati ne bo prenehal, zato bo iskal, ker je tako prijetno iskati. Če se zgodi čudež in najde katero boljšo, boš odletela, kot 'knof od gat'. Ali je torej življenje s takšnim človekom vredno iluzije, da nisi sama in osamljena?

Zame ne bi imelo smisla, da ga s pomočjo prijateljice še neprej preverjam, ker že zdaj vem vse, kar je treba vedeti. Na svetu ni nobene metode, s katero bi ga spremenila v moškega, kakršnega si želiš da bi bil.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu nova68)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2012 12:01:43   
Tippi
Vijoličarka, odlično napisano! user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.7.2012 12:09:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nova68)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2012 13:24:30   
ronja
Enako kot ostale (uvau, pa mi je 1x ratalo bit kratka in jedrnata:D).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2012 14:25:01   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Kar se mene tiče, je pravzaprav vseeno, kakšni so njegovi motivi.

!!! (imo je pomembno da se tega zaveš - razlogi zakaj je tak, ne bodo spremenili dejstva da on NI zate)

Odločitev je tvoja.

to je res. lahko to nateguješ dokler ne poči ali ti bo dovolj. časa nimaš neomejeno, mlada več nisi.. lahko pa si rečeš da nimaš kaj zgubljat več časa z neresnimi tipi in iščeš dokler ne srečaš takega, ki ti bo pisan na dušo.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.7.2012 14:28:02   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Enako kot ostale (uvau, pa mi je 1x ratalo bit kratka in jedrnata:D).

Čeprav na tej temi ni nič smešno... tebi moram dati enega user posted image  
Avtorica, oprosti user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2012 14:51:31   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Zakaj to dela? da si fila svoj ego, zadovoljuje zgolj SVOJE potrebe in za to izkorišča ljudi, ki si željo le eno: biti ljubljeni in sprejeti.

Zaslužiš si ob sebi moškega, ki ti bo brezpogojno predan, videl le tebe in si želel biti le s tabo. Ta sedanji je žal le gobezdač, ki izkorišča tvojo ranljivost in ti z besedami daje to, po čemer hlepiš globoko v sebi. Z dejanji pa dela nekaj povsem drugega - skrbi za svoje interese. Ne obtožuj se in ne sekiraj, tega ni vreden. S tabo ni nič narobe. Si človek s človeškimi željami. Pusti ga in pojdi dalje, zagotovo se najde iskren človek, ki bo resnično s tabo le zaradi tebe.

točno tako!!!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2012 10:36:40   
nova68
Hvala vsem za vaša mnenja.
Z njim sem se pogovorila, ga še nekajkrat dobila na laži, zato sem se odločila, da z njim končam. Ne morem več, ker je v meni preveč dvomov, ne morem mu več verjeti. Po pogovoru me je pa prizadel s tem, ko je rekel, da sem ljubosumna.
Ali sem res ljubosumna, če želim moškega, ki ga imam rada samo zase, da ga ne delim z drugimi, da mi ni všeč, da obiskuje takšne portale? Že to veliko pove, da ima kar nekaj različnih telefonov in mailov, da lahko z različnimi ženskami kontaktira.
Ne, tako ne morem dalje, zato bom prekinila z njim. Je pa hudo, zelo, vendar moram dalje.
Še enkrat vam hvala.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
15.7.2012 15:59:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nova68)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2012 16:47:07   
astrid1
Edino pravilno! Če imaš kaj samospoštovanja, je bila to edina stvar, ki bi jo lahko naredila.
Glede njegovih besed pa, to je res samo neko brezvezno obrambno obtoževanje. S tabo ni nič narobe, z njim pa veliko.

Želim ti, da čimprej preboliš to epizodo. Verjemi, čakajo te lepe stvari v prihodnosti!

(odgovor članu nova68)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?