Anonimen -> SS - v katerem tednu (7.9.2005 19:24:25)
|
1. 6t, 2. 8t.
Za prvič mi je rekla, da se to itak pogosto dogaja.
Drugič me je poslala na vse možne preiskave.
Čez 14 dni imam operacijo pregrade. Čeprav mi je včeraj razložila, da je morda ločitev tudi dobra s stališča nekopaktibilnosti partnerjev. Ker sem jo debelo pogledala mi je povedala nekako tako:
Partnerja sta mogoče genetsko in imunsko nekopaktibilna in potem telo ženske napade moške celice.Včasih celo semenčice in take ženske potem teže zanosijo. Posledično zaradi nekopaktibilnosti imunskega sistema matere in ploda, začne telo matere napadati lastnega otroka, ker ga spozna za tujek. In zna bit, da se je to dogajalo nama. Preiskav ne bomo delali, ker sva se pač ločila. Je pa rekla, da je velika možnost, da z drugim partnerjem takih problemov ne bo. Upam.
Pa še to, kot zanimivost. Feromoni so pomagalo pri iskanju ustreznega partnerja. Če ste partnerja genetsko in imunsko za skp potem si dišita, če ne pa ne. Zato mi je odsvetovala KT, ker spremenijo značilni telesni vonj. Pa naj bodočega partnerja najprej zvlečem pod tuš in ga ovoham. Če mi bo dišal nenamiljen je OK.
Zdej si pa predstavljajte moj sloves manijaka na čistočo, ko bom vsakega, ki mi bo všeč najprej vlekla pod tuš.
|
|
|
|