sex z nosečnico (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> sex z nosečnico (4.7.2012 20:11:50)

Pozdravljeni.

Doma imam nosečko, ki je tako sexy da jo že težko gledam in bi jo veliko več krat kot imava možnost. Fascinantno telo je dobila zato me tako privlači da bom znorel. Njene prsi, ki so jo sedaj nehale boleti so fantastično trde in velike. Ne morem si jih nagledat in [sm=duda.gif]. Tudi ritka se ji je lepo napolnila. Sedaj ko jo je slabost minila se veselim vsakega večera z mojo najlepšo [sm=nosecka.gif]. Kako je kaj z vašo spolno aktivnostjo in občutki z nosečnico? Meni je super.

Lp

Anonimen -> RE: sex z nosečnico (4.7.2012 20:40:34)

Zakaj to ne poveš nje?

Si se prišel hvalit?
Vdihni, sprosti se... in uživaj svoje zasebno življenje!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.7.2012 9:20:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ZARA -> RE: sex z nosečnico (5.7.2012 9:26:57)

Super. Čak da ji trebuh zraste. [sm=jezicek.gif] Srečno.

Anonimen -> RE: sex z nosečnico (5.7.2012 11:52:35)

Hočeš pojamrat, da ti bi večkrat, samo njej ni to tega in ne veš, kako bi jo navdušil?
Ja, treba je izkoristit zdaj, dokler ni trebušček še prevelik.

Tippi -> RE: sex z nosečnico (5.7.2012 12:14:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni.

Doma imam nosečko, ki je tako sexy da jo že težko gledam in bi jo veliko več krat kot imava možnost. Fascinantno telo je dobila zato me tako privlači da bom znorel. Njene prsi, ki so jo sedaj nehale boleti so fantastično trde in velike. Ne morem si jih nagledat in [sm=duda.gif]. Tudi ritka se ji je lepo napolnila. Sedaj ko jo je slabost minila se veselim vsakega večera z mojo najlepšo [sm=nosecka.gif]. Kako je kaj z vašo spolno aktivnostjo in občutki z nosečnico? Meni je super.

Lp

Špica stari! [sm=smiley36.gif]

astrid1 -> RE: sex z nosečnico (5.7.2012 17:21:14)

Meni pa se zdi tole zelo pohvalno, ker obstajajo kreteni, ki ženski najedajo, ko se v nosečnosti zaobli. Že tako smo ženske občutljive glede postave, potem pa da mora katera prenešati idiota, ki ji šteje kg in ji meče naprej, da je debela. Ja, jih poznam nekaj takšnih zafrustrirancev.

Lepo, da ti je tvoja tako všeč. Najbrž tudi njej veliko pomeni tvoje občudovanje. Jaz imam srečo v nesreči. Tudi mojemu partnerju sem blazno všeč, ker pa je nosečnost rizična, pa nima kaj veliko od tega... Se je pa danes prav lepo nasmejal, ko sem mu dala tole prebrati.

Stran: [1]