Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč pri vzgoji nastnika 26.7.2012 11:36:58
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nisem tak hitro užaljena;). Samo komentirala si vse ostalo, samo nasvetov ne - torej bi nekak človek sklepal, da si prebrala, ni pa to pravo;) Spočij se malo kdaj od RR Preveč sklepaš...
|
|
|
|
RE: Pomoč pri vzgoji nastnika 26.7.2012 12:53:20
|
|
|
|
josephine27
|
Jaz bi samo predlagala, da ne glejte tako ozko. Če bi jaz kaj iskala v svojem kraju in okolici tudi nikoli ne bi nič našla. Če ni v Celju pa malo širše poglejte. Če si resnično zainteresiran si se pripravljen tudi kam peljet. Glede denarja pa čisto razumem, da pač vsi ne pridejo tako z lahkoto. Ampak, če je stiska dovolj velika vedno prideš do denarja. Ne govorim kar tako v tri dni ampak iz lastnih izkušenj. Jaz konkretno poznam samo Žorža, ki pa ni blizu. Tehnofil je predlagal frančiškane. O njih sem slišala precej pozitvnih stvari. Je pa res, da vse ni za vsakogar. No jaz bi se na njenem mestu tudi v Ljubljano ali Maribor vozila, če bi bilo treba.
|
RE: Pomoč pri vzgoji nastnika 26.7.2012 21:20:12
|
|
|
|
jennya
|
Zivjo, lahko priporočam Uroša Metljaka, socialnega pedagoga. Poglej za več info na www.odskok.si. je sicer iz Ljubljane, pride tudi po dogovoru na dom, računa pa glede na dohodke - vse piše na spletni strani. Zagotavljam pa da je za opisane težave špica.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri vzgoji nastnika 19.9.2012 15:16:05
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja tehnofil, nekak se mi zdi, da starša ne živita skupaj: Ne bi zdaj na dolgo in široko razlagala njene težave, ampak pubeca res rabita trdo roko, ker je nikoli nista imela. Nista tudi prej živela z njo. Ona ima super vzgojne prijeme, super mama, ampak to pa je izven njenih moči. Upirata se na vseh področjih. Šola katastrofa. Ja saj to je to. Dati otroka na popravilo ne reši težave, ker težava ni v otroku ampak v odnosih v družini (še toliko bolj če ne živijo skupaj). Sploh pa mora interes priti od staršev, ne od bližnjih prijateljev.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?