TomTaylor
|
Po DOLGEM času me je prijelo imeti dolge lase. Zdaj sem ravno v tisti kritični fazi, ko je dolžina las taka, da mi gredo na živce..tiste, ki ste že kdaj puščale dolge lase, veste. V časih, ko sem imela še dolge lase ni bilo nekega pretiranega ukvarjanja z lasmi, z obiskovanjem frizerja pa še manj. Ampak glede na kvaliteto las, ki jih imam, vem, da bom morala hodit redno k frizerju, da mi bo lase "redčil" in ohranjal obliko. Imam trde, močne in goste lase. In nočem imeti frizure "klasičnih dolgih las". Hočem nekaj, kar ima kljub dolžini neko obliko. Če me razumete? Okej, do ustrezne dolžine imam še kakšno leto fore.... Zdaj sega moja dolžina las do ramen, spredaj imam frfru "na lunico". Vsaj zdi se mi tako. Nekako v stilu Nine Gazibara z omehčanim frfrujem....Da ne dolgovezim: trenutno rabim frizuro za srednjo dolžino las. Nekaj, kar ni zahtevno za vzdrževanje. Nekaj, zaradi česar mi ne bo treba vsake 3 tedne k frizerju in tudi ne bo panike, če frizerja ne bom obiskala 3 mesece. In nekaj, kar me ne bo naredilo preveč resne in hkrati nekaj, kar me ne bo naredilo preveč odštekano. Dopuščam kanček odštekanosti, nič več...Imam lase čokoladne barve, zelo ozkega obraza, višje rasti (ajde, 173 cm) in optimistično vitke postave (po mojem mnenju mora frizura pasati na vse to. Tudi moja frizerka se s tem strinja )... Predlogi, strokovni nasveti, slike, linki,......vse....dobrodošlo. Najhvalejša lepa, mučos!