kimica86 -> RE: Otok Pag (2.7.2012 1:10:08)
|
Hmmm.. Zaenkrat še ne vem nič, ker gremo dol čez 3 tedne- prvič [sm=smiley1.gif] Sem mislila, da te zanima kašno ceno ponudijo drugim.. Mi smo dobili kar ugodno.. A greš prvič na Pag?? Plaža po mojem mora biti kot na sliki, saj ima celoten Pag prekrasne plaže.. Ta plaža pred hotelom pa ni njihova- se lahko pride kopat kdor želi.. Imajo pa gosti hotela ta privilegij, da lahko že zjutraj naštima brisačo in si tako zagotovi plac [sm=smiley1.gif] Načeloma hrana na Pagu je tudi precej okusna (na Pag hodimo že 8 let. bomo pa letos prvič v Zubovičih).. In oni ponujajo tudi ugodno obroke.. Tako, da za te stvari se ti po mojem ni potrebno sekirat!! Edino za sobe ti ne bi vedla nič povedat.. Ma ponavadi tašni manjši hotelčki so kar čisti in urejeni.. In ta hotel naj bi bil zgrajen nekje 2004-2005 leta, tako, da je to še kar nova zadeva- vsaj jaz sem tako slišala.. Mi bomo vidli čez 3 tedne kaj in kako.. Če pa slučajno kaj ne bo štimalo, bom pa šla povedat, saj gremo z 6 mesečno hčerko dol in nočem bivat na nekem "smetišču" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|