Milo z mozjim mlekom za občut. in atopično kožo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

maktub -> Milo z mozjim mlekom za občut. in atopično kožo? (30.6.2012 10:46:04)

mamice

Zanima me ali katera od vas uporablja milo za otročke z kozjega mleka, oliv.olja in čebeljega voska brez nobenih dodatov dišav..??
Namreč naša punčka ima zelo občutljivo atopično kožo pa sem na eni od amer. strani zasledila tale forum o uporabi tega mila in mamice so bile resnično zelo zadovoljne.Kot piše pa je kozje mleko zelo blagodejno in zelo pomaga koži pa čisto nealergeno...

ima katera kako izlušnjo?

roberta -> RE: Milo s kozjim mlekom za občut. in atopično kožo? (30.6.2012 21:02:29)

Pri nas ga vsi uporabljamo. Tudi najmlajši, ki je star 1,5 let. Smo zelo zadovoljni, res je blag in vlažilen in pusti kožo mehko in prav nič suho kot industrijska mila. Moja najstarejša hči ima precej težav s suho kožo na rokah (zato sem prvič sploh posegla po njem) in moram reči, da je zdaj kar izdatno bolje. Pa že sam občutek je fajn, ker vsaj vem, da ne dajem vse tiste kemije na svoje otroke, no in na naju :)
Izdeluje ga pa ena naša prijateljica, ki ga bo vsak čas začela tudi prodajati. Zanjo verjamem, da uporablja le naravne zadeve, ker je kar malo "eko" frika, pa mislim, da tudi cene pri njej ne bodo navite kot so sicer pri teh naravnih milih.  

Če te mogoče zanima: http://priusovih.weebly.com/

Stran: [1]