curly -> RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 (31.8.2012 14:55:40)
|
Ja, dobra ideja je to! Jaz vozit ne morem, ker sva oddaljena nekaj sto metrov in bi v tem primeru lahko tudi šla peš. [sm=smiley13.gif] Očitno sem na antibiotikih. [sm=jezicek.gif] Hvala za predlog. [sm=bravo.gif] Kako bi bilo lepo, če bi se meni kaj ljubilo. Zdaj sem imela težke borbe s cigareti, ker sem bila kar naprej on and off. Pa ne bi bilo tako hudo, ampak na morju me vedno potegne nazaj. [sm=zmeden.gif] Ponavadi tudi po postopku, ko vidim, da ne uspe grem kar po škatlo cigaretov. [sm=smiley13.gif] Ful sem smotana glede tega, ampak ko ne kadim, gredo kg kar gor, še posebej, če sem na kakšnih hormonih, ker se mi kar naprej nekaj "lušta", ko pa kadim pa te "lušte" nadomestim s cigareti in kg gredo kvečjemu dol. Itak imam preveč kg, zato jih ne potrebujem še več. Imam lepo rezervo. [sm=jezicek.gif] Odločila sem se, da bom poskusila spit čim več vode na dan, ker ful premalo pijem. Do zdaj (danes) mi je uspelo spit 3/4 litra, kar je itak premalo. Potem OH se moram izogibat, čim več beljakovin pa upam, da bodo kg vsaj stali, če ne šli dol. Koliko [sm=kava.gif] spijete na dan?
|
|
|
|