maltezanka -> RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 (14.8.2012 20:29:49)
|
Hojla punce, najprej naj vam vsem zaželim veliko uspeha, da končno zagledate težko pričakovani plusek. Zeuso - zate imam vprašanje in sicer - tudi jaz sem tu, ker nam prvi postopek ni uspel. Vse je bilo ok, do prvega Uz, kjer so ugotovili, da sem izvenmaternično noseča. To sploh nisem pričakovala, ker sem mislila, da se to pri IVF ne zgodi.Sem morala na operacijo da so mi odstranili levi jacevod, kjer je bil plod. Plod je bil ok srček mu je bil, samo smolo sem imela, ker je zaplaval v jacevod. Ampak kar je je. Zdaj gremo naprej. Tudi jaz sem poklicala na kliniko, kjer so mi dali datum 9.10. da pridem k zdravnici na posvet kako naprej. Upam, da bom šla takoj potem po zdravila in da začnemo znova bit bitko. Rekli so mi, da rabim novo napotnico, pa čeprav mi ta velja do 7.12. Ali si tudi ti morala imeti novo napotnico? Za evid.št. pa nisem klicala. A je to nujno ali ti velja stara št? Hvala za odgovor. Se še lovim, pri vsej tej proceduri. Moram pa prizat, da se mi zdi, da gre vse hitro in da so na GKLJ res dobri zdravniki, Lepo se imejte in uživajte lep večer Ula
|
|
|
|