Anonimen -> RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 (6.10.2012 11:32:32)
|
L.p. Kot morda že veste sem tudi jaz v postopku z zamrznjenčkoma. V torek sem jih prejela v varstvo,sem pa opazla da se je začelo nekaj čudnega dogajati,pa ne vem kaj bi to pomenilo,me pa zanima,če je imela kakšna izmed vas tudi kaj takega.Še nikoli,v nobenem postopku nisem zasledila tega.V torek transfer,v četrtek pa nek čuden izcedek,ko sem si vstavila utrogestan.Ne znam dobro opisati,ni ne bel,ampak bolj rumen,mogoče malenkost rdeč.Take čudne barve,da je kaj.Je pa danes tudi enake barve,vendar ne veliko.V obeh postopkuh sem dobila tečko na 14 dan po ET.Sedaj se pa kaže že od drugega dne.Sem popolnoma zmedena in zaskrbljena.Prosim če napišete vaše izkušnje,če ste imele tak primer.Lahko pa povem,da sem na dan ET,torek,sredo in četrtek imela bolečine po jajčnikih in pikal me je full,sedaj je pa vse nekam izginilo,sam dojke so še malenkost boleče.Sem pa prijela Stop inekcijo na dan ET,tako da ne smem delat testa.To je pa najbolj mučno,ČAKANJE. Vesela bom vsakega vašega odg. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|