Beba78 -> RE: Marčevke 2013 (22.2.2013 9:09:08)
|
Dobro jutro! Jaz še kar božam [sm=nosecka.gif], čeprav se mi zdi, da se je trebuh spustil in občutek, da bi lulala, se pojavlja kar naprej. Pa vseeno...tokratna luna me naj pusti še pri miru...še vedno nimam komu zaupat otrok, ker je tašča v bolnici, moja mama pa leži z gripo...[sm=smiley29.gif]...norišnica! Michelle12, a ti tud nimaš nikomur zaupat hčerkice razen možu [sm=zmeden.gif] To je res smotano! Moj je bil tudi obakrat zraven in če zdej pomislim, da ga ne bi bilo, me kar malo trema pohopsa in nervoza, pa strah (čeprav grem že tretjič v Rim [sm=smiley2.gif]). ampak na trenutke se mi zdi, da sem bolj panična kot v prvo [sm=smiley36.gif]...smota! Abc123, globoko vdihni in se spomni na kak lep trenutek, ko je tamala taka srčica, da bi jo kar pojedla. Poskusi jo s čim zmotivirat, da se hitreje obleče. Moj tavečji je tud počasne /ampak vidim v vrtcu, da so kar vsi tile naši štiriletniki počasneti [sm=smiley36.gif]/...zjutraj, ko se oblači za vrtec, mu rečem, da bo gledal risanke, ko bo že oblečen, zvečer ko se oblači v pižamo, ve da bom začela brati pravljico mlajšemu in jo bo on zamudil, če se bo predolgo obiral. Taki mali triki pri nas večino palijo. Je pa res, da mu je najhujša kazen zvečer spanje brez pravljice, ali pa it v vrtec brez ene risanke. Ne vem, kako je pri vas. Tamlajšega, ki se želi že sam obuvat in se tudi obuje, vendar traaaaaaaaajaaaaaaaaa, pa pošljem v vežo že vsaj 10 minut prej...in tudi kar nekako gre! Trmo, kričanje, dretje in podobno pa mi krotimo s "kazensko". To pomeni, da more it sedet na svoj stolček na hodniku in tam sedet, dokler se ne umiri. Če naredi kaj narobe /npr. udari bratca - to počne predvsem mlajši, vzame igračo - to počne predvsem večji/, se mora pa tudi opravičiti. Morem rečt, da to pa res pri nas uspe. Oba se na "kazenski" umirita in tudi vesta, zakaj sta bila tam. Pa še nekaj sem opazila - bolj mirno kot jaz to izvedem, prej se umirita. KOt da bi vedela, da nima smisla nagajat, ker je mami itak čist mirna, samo onadva pokasirata kazen [sm=smiley36.gif]. Tako da ti samo dihaj, obrni se stran, vdihni še ene trikrat, primi jo za roko in jo odpelji stran, kjer se bo lahko pomirila oz. razmislila, kaj je naredila narobe. Tile naši mulčki v teh letih že vse razumejo. Upam, da sem ti s čim pomagala, pa da nisem zvenela preveč tiransko [sm=smiley2.gif], ampak jaz pač nisem zagovornica permisivne vzgoje. Jaz imam tudi danes pregled. Mislim, da bo tokrat precej hitreje zaključen kot ponavadi, ker je moj G na dopustu in ima nadomeščanje. Mamaja, CTG sem jaz do sedaj v vseh nosečnostih skupaj imela samo 1x, ker sem potem pa že rodila, tako da verjetno ga res začnejo delat šele čisto proti koncu oz. če si že čez rok. Danes sem 36/3. Naslednji pregled imam pa že čez en teden, ampak ne vem, če bo že CTG. Upam, da ne, ker mi je to totalni dolgčas. Kleopatra86, za čiščenje popka bi se naj uporabljala fiziološka raztopina. Sicer ti bo pa itak patronažna povedala, kako pa kaj. Jaz imam doma oboje. Alkohol čisto tako, za kaj razkužit. Sploh poleti, ko mulci večkrat potolčejo kolena [sm=smiley2.gif]. O, rotty, tvoj MV se pa že pripravlja [sm=smiley2.gif]. IZVIRNO SPOROČILO: Michelle12 Jzz tudi komzj dojemam, da smo ze na koncu..nekako se mi vse skupaj ne zdi realno.. Prav me zanima katera je naslednja :) Ima katera mogoce kaksen obcutek ? :) Jaz stavim na rotty! :)
|
|
|
|