Mili* -> RE: Marčevke 2013 (26.8.2012 9:17:15)
|
Dobro jutro vsem [sm=smiley1.gif]! Mamaja je panika že malo popustila, me vsi prepričujejo, da je vse ok, da skrbi škodijo otročku. Imajo prav. Po eni strani je nuhalna super, po drugi pa večkrat povzroči nepotrebne skrbi. Poznam kar nekaj prijateljic, ki so se cele dneve in noči prejokale zaradi rezultatov nuhalne, potem pa je bilo z [sm=duda.gif] čisto vse ok. So pa baje tudi primeri, ko je bila nuhalna super in je imel otrok Downov sindrom. Nisem prepričana, da bi šla delati splav, če bi mi rekli, da je tveganje 1:70 recimo, še vedno je to majhna verjetnost. Ne vem, bom počakala do torka, da lahko dvignem izvid, pa bom potem dalje razmišljala. Mi pa je ginekologinja zagotovila, da zgleda vse ok, tak da... Michelle12 kak si pridna, moje stanovanje je tudi v čistem razsulu, pa se mi sploh ne da pospraviti, pa še ta vročina...bom mogoče danes, ko bo hladneje. Dunaj pozdravljena! Tudi jaz delam v šolstvu in sem prav vesela, da so bile počitnice, ko sem bila najbolj utrujena. Zdaj pa že pojenjuje in bo lažje začeti. Moram priznati, da se zdaj, ko spet hodim v službo, bolje počutim. Ko se začne pouk, pa se bom tako odlično počutila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]...tako piše na internetu nosečnost po tednih...hahaha...če verjameš.
|
|
|
|