Michelle12 -> RE: Marčevke 2013 (3.8.2012 11:26:32)
|
DObro jutro :) Midve smo vsstale uro nazaj :) Pire je pa meni tako dober. Odkar sem rodila, bi jedla samo pire in špinačo. To mi tako paše! Zdej se ni nič spremenilo :) Kdaj povedat? Midva sva do zdej povedala samo mojim..pa še to, ker je moja mati nonstop utrujala in pč ne morem lagat. Če me direkt vpraša, če sem noseča. Ne more, da se ne smejim ..če sem pa tako vesela! In ja, pol sem priznala, kaj pa naj. Njegovim še nismo in niti še ne bomo. Po mojem bo moj čakal, da sami vidijo, ki niso v dobrih odnosih.. Ostalim pa.. nekaterim kolegicam sem jaz že, nekatere imajo tudi rok v tem mescu:) Ostalim pa bom ,ko minejo tej prvi trije mesci. Sem razmišljala, da bi zdaj za Michellein RD naredia jaz še eno torto in bi gor kaj takega napisala al narisala..al pa, da bi Michelle nabavli neko majčko, da jo obleče..ma ne bom. Hočem, da mine teh 12 tednov. Se mi ne bi dalo vsem razlagat, če bi šlo kej narobe. Danes greva verjetno torto naročit. Pa vabila moram še poslat. Sploh še nisem nič naredila.. bo prej RD tu ;) Ne da se mi..zjutraj se ukvarjam z Michelle, pol kuhamo al pa tudi ne. Potem pride mož, pojemo, pol postanem utrujena in ležim na kavču. Na koncu od slabosti in utrujenosti zaspim. SPloh ne zdržim več budna... Danes je že 9t in 2d, Vsak dan posebej štejem :)
|
|
|
|