Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja moj je reku (citiram): zakaj pa banano? original! podpis. Se mi zdi, da če z usti vadiš, ap ja ne bo mel noben proti . No, vsaj jaz ne pozam nobenega, ki bi se branil;). Nas pa niso nič učili v sš z bananami in kondomi... tippi, vidim, da imamo enake izkušnje - natikanje ni problem, škatlice in odpiranje paklcev zna bit pa prav zafrknejno! Torej je natikanje kondoma trik, ki zahteva dolgo učenje in vadbo, da dotični organ prej čarovniško ne izgine (uplahne, se zmanjaša...), preden se mu trikovsko natakne kondom..... lili, če vadiš natikanje z usti, se po moje nimaš česa bat;) Sicer pa - mogoče tippi nima izkušenj z zelenjavo, samo s sadjem (bananami) Sicer tudi sama prisegam na original, pa potem banano rajši v banani-splitu - paše potem, ko si lačen, pa še vroče je... Je pa lahko hrana tudi popestritev, samo ne vem če bi si glih bučke zbrala, rajši kako ankičino varianto;). ko smo lih pri tem: ankica, sem ti zadnjič pozabila ponudit sladoled, a ne? no, lahko prideš na bananasplit (iz nedotaknjene banane, obljubim:D - si lahko ziher - nimam časa vadit,dete na meni visi:D). hahah ronja, res je. Veš kolikokrat sva že rekla, da jo bova prej odprla, pa nič od tega z domišljijo sva šla že celo tako daleč, da sva imela pripravljeno pritožbo (v glavi seveda ) na proizvajalce kondomov, da naj si hudiča umislijo kaj bolj praktičnega
|