Vročina samo ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Bojana 29 -> Vročina samo ponoči (27.6.2012 9:00:45)

Nimam pojma kaj je z mojo deklico (stara je 6 let - danes). Že četrti dan ima vročino (okrog 38,5) samo ponoči. Včeraj sva bili pri zdravnici - pljučka čista (to nam je zelo pomembna informacija, saj ima astmo), ušesa tudi vredu, grlo pa malo rdeče. Bili sva v laboratoriju in dali bris grla - rezultat negativen. Ne kašlja, ne smrka, čez dan se počuti dobro - ponoči pa kriza. Sredi noči se zbudi vsa vroča in je čisto iz sebe.
Če bo imela še danes ponoči vročino greva jutri spet k zdrtavnici. Ima katera - kateri kakšno podobno izkušnjo? Kaj menite je z mojo deklico? Hvala.

Najaa -> RE: Vročina samo ponoči (27.6.2012 9:17:22)

Pri otrocih imam izkušnje sam z enodnevno vročino tak da ne bi vedla. Sem pa sama imela nazadnje, ko sem zbolela, vsak večer vročino, čez dan pa čisto ok. In sem se 5.dan spravila h zdravniku in je bil bronhitis. Sam če je tvoji pregledala pljuča, pol to ni to. Jaz bi jo peljala nazaj.

dreamhorse -> RE: Vročina samo ponoči (27.6.2012 13:19:31)

Kaj pa če ji je vroče, da se je pregrela.. ampak da bi od tega bila tako močna vročina... ne vem, samo ugibam..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.6.2012 18:13:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lunca1 -> RE: Vročina samo ponoči (30.6.2012 15:15:00)

koliko je pa ponoči pokrita, mogoče je zaradi tega ???

Bojana 29 -> RE: Vročina samo ponoči (1.7.2012 22:33:38)

Lunca 1. Na srečo je vročina minila. Ponoči pa spi v kratki pižamici, čez hrbet in ritko pa je pokrita s čisto tanko rjuho (okno imamo odprto v dnevni sobi). Po mojem ji ni vroče - ni potna. Hvala za odgovore.

Stran: [1]