Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 12:00:23
|
|
|
|
uškinamama
|
Ha, ha, ha....pa to ni res. Ravno včeraj sva se igrala pedikerje....najprej sem mu v bideju namakala nogice (voda plus neka sol) , pote skrtačila nohtke in z tisto lufnato rokavico podplate, postrigla nohte, še prej pa pobrala črnino izza nohta...pa še namazala s kremico. V zameno, da mi je to dovolil imam danes na nogah štiri razčne odtenke laka. . Med tednom pa mu morje pa mivka fanj sčisti, tako da so pri nas problematični samo "nekopalni " dnevi.
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 12:07:50
|
|
|
|
mateyka
|
pa naj majo nekaj časa "umazane" noge. sej veš da so umite, v čem je problem - da ne zgledajo "fensi"?
|
|
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 12:09:06
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ha, ha, ha....pa to ni res. Ravno včeraj sva se igrala pedikerje....najprej sem mu v bideju namakala nogice (voda plus neka sol) , pote skrtačila nohtke in z tisto lufnato rokavico podplate, postrigla nohte, še prej pa pobrala črnino izza nohta...pa še namazala s kremico. V zameno, da mi je to dovolil imam danes na nogah štiri razčne odtenke laka. . Med tednom pa mu morje pa mivka fanj sčisti, tako da so pri nas problematični samo "nekopalni " dnevi. Ja, kopalni dnevi so zakon za umazanijo Drugače pa res, vsak večer namakanje nog v vodi in potem ribanje.
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 12:09:38
|
|
|
|
archie
|
pomaga kopanje vsaj 20 min. Drugače pa jeseni bosta spet imela lepe noge. Jaz se zaradi tega ne sekiram preveč. Otrok je skopan, umit, vesel (ko hodi bos po travi in zemlji) in kaj več si lahko samo še želim?
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 13:18:55
|
|
|
|
urška
|
jaz mu podrgnem s tsto pilo za trdo kožo. to edino pusti. vse ostalo žgečka.
|
|
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 13:39:33
|
|
|
|
ajataja
|
Vsak večer gre v kad za pol urce,itak se tuširat sploh noče ker obožuje vodo in tako se fajn namoči in ni nikoli problemov da bi na nogah kaj umazanije ostalo gre vse samo dol brez ribanja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2012 19:37:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 20:35:11
|
|
|
|
Paštetka
|
Evo, sem ubogala nasvet ene mame in jima noge zribala z limono . Nohti res niso črni. Mi nimamo časa za kopanje
|
|
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 21:05:37
|
|
|
|
nejcko
|
Ok, ne se smejat, ampak jaz jim, kadar je res una huda umazanija, od asfalta ipd., umijem kar s šmirpasto. Ni boljšega
|
|
|
|
RE: S čim jim učinkovito zribate noge? 26.6.2012 21:32:57
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie pomaga kopanje vsaj 20 min. Niti ni nujno, da pomaga. Smo po 20 min še vedno krtačle... eh, pa smo pustile, ker je vsak dan isto. Šmeržajfa bi pa verjetn pomagala, ja, sam ne vem, če tud za nohti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?