nyna84 -> RE: Kam na morje? (26.6.2012 14:36:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: ajataja Težko je zdaj tak čas še kaj dosti izbire najdit za morje bi bilo v bodoče bolje da se spomnete malo prej [sm=smiley1.gif]Moja kolegica je že maja skor obupala ker je bilo vse kar je klicala že zasedeno . Če šotorirajo, ni nikoli prepozno, tudi če gredo tik pred zdajci. Pa tud z apartmaji se vedno najdejo luknje. odvisno kakšni avanturisti so. Mi nikoli nismo nič komplicirali, ne okrog rezervacije kempov, niti apartmajev, pa ni važno koliko je bila hči stara. vse je odvisno kakšn ziheraš si. Kam? E to je pa drugo vprašanje. [sm=smiley1.gif] Lepih mest na Hrvaškem je ogromno. Jaz prisegam na otoke. Ampak naj še druge povedo kaj bolj konkretnega [sm=smiley1.gif] Jah, tudi šotoriranje je postalo kar problematično. Smo bili ta vikend v AC Valkanela (Vrsar) in so bile za termin 3.8.-18..8. proste samo še tri parcele (v celem kampu) [sm=smiley29.gif] Hodimo dol vsako leto in je vedno bolj nabasano. Lani smo preverili tudi Lanterno, pa Plavo in Zeleno Laguno, Bjelo Uvalo,... vse polno. Ampak mi smo frajerji, se ne damo in ne bomo plačali rezervacije. [sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif] Avgusta bom pa jokala, ko ne bo prostora [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|