Kam na morje? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

mag3 -> Kam na morje? (26.6.2012 11:23:50)

Pozdravljene mamice. [sm=smiley1.gif]

Imela bi eno vprašanje, bolje rečeno, prosila vas bi za pomoč.

Zbiram predloge kam na morje z otrokoma? Tamala hči je stara 18 mesecev, ta velika pa 11 let. [sm=smiley1.gif] Predvsem mi je pomembna plaža, primerna za male otročke. Pa ne predeleč, tam nekje do Šibenika ali Splita.

Hvaležna bom za vsak vaš odgovor. Zelo dobrodošli linki dotičnih destinacij/apartmajev/ ....

Hvala in lp

ajataja -> RE: Kam na morje? (26.6.2012 13:44:56)

Težko je zdaj tak čas še kaj dosti izbire najdit za morje bi bilo v bodoče bolje da se spomnete malo prej [sm=smiley1.gif]Moja kolegica je že maja skor obupala ker je bilo vse kar je klicala že zasedeno .

Tippi -> RE: Kam na morje? (26.6.2012 14:18:16)

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Težko je zdaj tak čas še kaj dosti izbire najdit za morje bi bilo v bodoče bolje da se spomnete malo prej [sm=smiley1.gif]Moja kolegica je že maja skor obupala ker je bilo vse kar je klicala že zasedeno .

Če šotorirajo, ni nikoli prepozno, tudi če gredo tik pred zdajci. Pa tud z apartmaji se vedno najdejo luknje. odvisno kakšni avanturisti so. Mi nikoli nismo nič komplicirali, ne okrog rezervacije kempov, niti apartmajev, pa ni važno koliko je bila hči stara. vse je odvisno kakšn ziheraš si.

Kam? E to je pa drugo vprašanje. [sm=smiley1.gif] Lepih mest na Hrvaškem je ogromno. Jaz prisegam na otoke. Ampak naj še druge povedo kaj bolj konkretnega [sm=smiley1.gif]

mag3 -> RE: Kam na morje? (26.6.2012 14:34:32)

Mislim, da ni neke gužve letos, se kr malo pozna da je kriza in se po moje še kr da kaj dobit. Upam no, da bo kaj. [sm=smiley36.gif]

nyna84 -> RE: Kam na morje? (26.6.2012 14:36:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Če šotorirajo, ni nikoli prepozno, tudi če gredo tik pred zdajci. Pa tud z apartmaji se vedno najdejo luknje. odvisno kakšni avanturisti so. Mi nikoli nismo nič komplicirali, ne okrog rezervacije kempov, niti apartmajev, pa ni važno koliko je bila hči stara. vse je odvisno kakšn ziheraš si.

Kam? E to je pa drugo vprašanje. [sm=smiley1.gif] Lepih mest na Hrvaškem je ogromno. Jaz prisegam na otoke. Ampak naj še druge povedo kaj bolj konkretnega [sm=smiley1.gif]

Jah, tudi šotoriranje je postalo kar problematično. Smo bili ta vikend v AC Valkanela (Vrsar) in so bile za termin 3.8.-18..8. proste samo še tri parcele (v celem kampu) [sm=smiley29.gif] Hodimo dol vsako leto in je vedno bolj nabasano. Lani smo preverili tudi Lanterno, pa Plavo in Zeleno Laguno, Bjelo Uvalo,... vse polno. Ampak mi smo frajerji, se ne damo in ne bomo plačali rezervacije. [sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif] Avgusta bom pa jokala, ko ne bo prostora [sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: Kam na morje? (26.6.2012 14:53:20)

No, v špici sezone je vedno mal "napeto", ampak če ne kompliciraš, se vedno najde. Tud po drugih državah nismo nikoli komplicirali, pa so mi vedno govorili, kako grem lahko kar na blef. Ja, pač gre. meni je to poseben izziv in tudi če je šlo kdaj res na knap, smo se znašli. Saj pravim, odvisno od tega, kakšen ziheraš si. [sm=smiley1.gif]

buba.miska -> RE: Kam na morje? (27.6.2012 9:38:03)

http://apartmaniciovo.weebly.com/index.html

mi smo tukaj bli je zelo fajn zrihtano pa na plaži ni gužve do plaže za otroke je nekje 10 min hoje drugače pa 5 min :)

Stran: [1]