freeon bus voziček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Ryssa -> freeon bus voziček (25.6.2012 20:01:04)

A ima katera kaj izkušenj z njim? http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/freeon/freeon-voziCek-bus-31-zelen/572633830032057263
Izgleda mi ok, ampak nikjer ne najdem kakšnega mnenja, karkoli.... A so bolj novi na tržišču ali kako?

cilla -> RE: freeon bus voziček (25.6.2012 20:07:56)

A si si ga pogledala in prešlatala, sprobala v živo al to samo po slikah in ceni za vse našteto ocenjuješ, da je uredu?

Ryssa -> RE: freeon bus voziček (25.6.2012 21:56:06)

ja, sem ga tud v živo pogledala. sej pravim, da zgleda ok, ni pa nikjer nobenega mnenja kakšne uporabnice.

zaspancek1 -> RE: freeon bus voziček (26.6.2012 7:38:48)

Sicer ti ne bom veliko pomagala, ker ga ne poznam, vem pa, da gre v bistvu za voziček pikolo (trenutno vozčke in avtosedeže prodajajo pod tem imenom, čez čas pa jih bodo pod kakšnim drugim imenom).

Inigo -> RE: freeon bus voziček (26.6.2012 9:11:06)

za pikolo sem slišala same kritike... sama pa ga nimam tko, da moje mnenje ni ravno merodajno. zgledajo sicer ok, ampak so baje zelo slabo sestavljeni, hitro se razmontirajo in se vse maje. moraš pa vedet, da je na vsake tolko tudi pri najboljših vozičkih kak tak primerek.

defenitivno moraš voziček v živo videt, ga popolnoma razstavit in sestavit, dvignit, da vidiš, če ti ni pretežek, preverit kako je vodljiv... to je obvezno!

cilla -> RE: freeon bus voziček (26.6.2012 9:27:37)

Pa lupinica... jaz bi definitivno otroka ne vozila v taki lupinici, ki je ne najdem na seznamu testiranih in pozitivno ocenjenih s strani kake zanesljive organizacije (npr. ADAC, itak vsi njihove teste gledamo).

Ryssa -> RE: freeon bus voziček (26.6.2012 9:58:17)

Aha, hvala. zdaj mi je malo bolj jasno. Moram ga še malo bolj sprobat. Zapičila sem se pa v njega ker mi je lep. sicer pa iščem nekaj v tem cenovnem rangu. Za prvega smo imeli quinny speedi-ja, zdaj pa bi malo manjšega in obvezno, da se obrača v obe smeri.

Aninchy -> RE: freeon bus voziček (26.6.2012 17:34:51)

mi smo imeli pri prvem tri vozičke in sem bla z enim običnim pikolom še NAJBOLJ zadovoljna. Tudi kolegica je imela podobnega, od iste firme, pa je tudi čisto lepo sfural enega otroka, pa še lepo ga je naprej prodala.
Se mi zdi, da je "običen" voziček za normalno ceno. Mi smo bli res fuuul zadovoljni, oni kolegici je pa edino barva strehe zbledela sčasoma, ampak to je malenkost....

Stran: [1]