Britje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KiSsMyAsS -> Britje (5.9.2005 21:22:11)

Khm, sej me je kr mal sram pa bi pisala pod anonimno, sam useen me zanima, pa tut ce me razgalite sirni Sloveniji, da sm postavla tako uprasanje. In sicer - glede britja "tam spodaj" me zanima. Jst si ne predstavljam da se nebi pobrila in sla k G na pregled, zdej ko mam pa ze tooooook velik trebuh, pa tut ne vidim tok dobr in ucasih tut zgresim. A mislite, da bi G bilo cudno, ce bi prisla tja tu pa tam s kako dlacico, al bi blo useeno - mislite da sploh katera hodi tja nepobrita? Sram me je, da se nebi pobrila, kaj pa ve mislite?

CatJa -> Britje (5.9.2005 21:27:44)

H G hodi vse zivo, pobrito, nepobrito. Ma ne se sekirat, ce ne ti nej pa pomaga.

BaniT -> Britje (5.9.2005 21:32:00)

Točno tako kot je rekla CatJa- še celo neumite!!! --> Ko greš za takimi v kabino, te lahko samo kap!

V tem primeru mi jezelo žal ginekologinje!

Glede britja: vzemi ogledalo pa poglej. Pa resno mislim!

Teni_ -> Britje (5.9.2005 21:47:20)

No, jaz imam ze tudi precej problemov z britjem. Pol pa se postavim pred mojega, pa mu rečem, naj pogleda, če je vredu. Ja, kaj pa naj, če je trebuh prevelik. Sem ze tudi mojemu rekla, da bo počasi on začel brit. So pa ginekologi ze 100% vsega navajeni, tako kot so napisale ostale. Lp,Mojca

Spicy Black -> Britje (5.9.2005 22:08:59)

Tudi meni je nekako v zadnjem mesecu nosečnosti ali pa še malo prej pri britju pomagal ..noge in zgoraj je pa pomagal pri urejanju frizurce ..drgač pa tako kot pravi BaniT - ogledalo v roke

KMALU -> Britje (5.9.2005 22:30:20)

mah ginekologi so navajeni "svega i svacega".. On po moje sploh ne vidi vec al je pred njim pobrita al ne..
..boga njegova zena..

Nannn -> Britje (5.9.2005 22:54:58)

jest imam ze sedaj kar probleme glede tega...me boli trebuh ce se prevec zviram in imam boljso tehniko...ogledalo v roke in gremo ko pa ne bom vec mogla bo pa moj pomagal...

Nannn

petarda -> Britje (5.9.2005 22:57:30)

Ne se sekirat, dosti jih je ki se sploh ne brijejo, že zaradi raznih prepričanj.... Sploh v tvojih tednih, ne bo nobeni G čudno če prideš nepobrita, ali pa s kakšno dlačico...so gotovo že vsega navajeni...Sicer pa če je tvoj lubi pri volji...izkoristita tole za prijetno popestritev....

renan -> Britje (5.9.2005 23:05:28)

Meni bi bilo čudno, če bi prišla pobrita. Si ne predstavljam življenja brez svojega trikotnika Sem pač bolj naravni tip, ki si pobrije le bikini črto preden gre v kopališče...Prepričana sem, da nisem edina, ki obiskuje gin s takim stališčem do britja tam spodaj...
Kakorkoli že, najbolj važno je, da si umita.

kati1 -> Britje (6.9.2005 9:53:41)

se strinjam z renan ... mene G ni nikoli "čudno" gledala ... in tud ne vem zakaj bi te ... važno je, da si umita in urejena ...

Anonimen -> Britje (6.9.2005 10:06:35)

A toliko se vas brije? Sploh nisem vedela.

2ursae -> Britje (6.9.2005 10:33:55)

mislim, da moj G ne bi opazil, tudi če bi prišla s pravo goščavo - ko grem od kabine do mize, vedno gleda stran, potem me pa pokrije z neko krpico, tko da sem prepričana, da nič ne vidi .

Drugače pa se meni ne zdi nič takega, če prideš tja bolj natur (s trikotnikom) - poskrbim, da je bolj na kratko pristrižen in da je lepo čisto. To pa kljub velikemu bušiju ni problem .

pozdravček

maya_slo1 -> Britje (6.9.2005 11:09:14)

Jaz si noge izključno depiliram (tudi bikini predel), ker imam oz. sem imela zelo močne kocine in jih s tem zelo oslabim ampak od tam naprej pa britje. Zdaj s tem trebuhom se mi je pa tako težko spravit k depiliranju in pacat naokrog z voskom tako, da že kar nekaj časa odlašam s tem. Preglede pri ginekologinji imam zdaj vsak teden ampak do prejšnjega tedna je bil to samo CTG in malo pogovora z ginekologinjo. Na zadnjem pregledu pa me vpraša, če imam kakšne bolečine in rečem, da me malo kakor menstrualna bolečina daje ona pa..."No, kar na stol, bom malo pogledala!" Jaz pa nič uštimana...vse kar sem naredila je bilo, da sem se pobrila kot za porod tam spodaj (sama, na slepo nekaj, še dosežem ne več dobro, v glavnem stvar ni bila 100%, da o kakšni uštimani frizurci sploh ne govorim), da če že bo vaginalni pregled, da ne bom s tistim kocinam okrog strašila. Saj mi je bilo nerodno ampak kocine niso nič umazanega pa ginekologinja jih ima tudi kar je najpomembneje pa je, da je ona skoncentrirana na svoje delo in ne vidi drugega kot tisto kar rabi videti. Oči vidijo, možgani pa ne predelajo, kosmato, pobrito, takšno in drugačno,....važno, da je čisto. Saj mi je bilo nerodno pa sem po tem hitro pozabila, ker me ginekologinja ni nič drugače gledala kot pred pregledom.       

renan -> Britje (6.9.2005 11:21:39)

Če se že o tem pogovarjamo, pa vas vse, ki se brijete, prosim za nasvet. Namreč, vse se bomo morale pobriti, ko pride dan D. Jaz bi se raje doma pobrila, kot da me tam kakšna neprijazna sestra. Vprašanje je: kako se brijete tam spodaj, da se vam ne naredijo izpuščaji, in da si ne poškodujete sramnih ustnic? Z britvico, ali s čim?

Katjusa -> Britje (6.9.2005 13:22:22)

Punce, zdravo!
jaz se od zacetka se seveda nisem brila ker se mi to ni zdelo potrebno... ko pa sem se zacela mi je blo pa nerodno it k G z obrito ja smesno sam tak pac je to blo.... No zdej se je stanje spremenilo in mi je norodno it s kosmato tak da si jo pac na zeljo mojega lubija brijem kr redno pravzaprav je za to zadolzen kr on tak da zdruzujemo uzitek z delom
Renan ce se redno brijes ni nobenih izpuscajev ce se pa sam tu pa tam potem pa se pojavljajo manjsi mozolcki k v treh dneh izginejo Jst to opravljam z britvico!

nej vas ne skrbijo dlacice vazno je da se lepo umijete Kot so ze nakatere rekle ginekologom je vseeno oni vejo kaj majo za delat pomoje se noben G ni reku kateri da se nej drugic obrija, al pa de se nej neSem pa bla enkrat v bolnici ko so prisle eno brit sestre in jst se jim ne bom pustila k to tako grdo nardijo da je mene vse bolelo ko sem vidla kako so ble grobe in neprijazne prosite svoje lubije nej vam pomagajo in opravite zadevo doma je bolj prijetno kot pa v bolnici razn ce ne bo slo drugace...

LP

KMALU -> Britje (6.9.2005 14:29:03)

jaz brez britja sploh ne bi prezivela... Saj pustim eno crtico, ampak da bi imela goscavo tam spodaj, bi se mi pa zmesalo. Ze ce je malo vroce, se mi zdi neprijetno.. blajk

beagle -> Britje (6.9.2005 21:46:26)

meni pa kar moj dragi pomaga pri britju

PiaM -> Britje (7.9.2005 10:57:22)

Ogledalo postavi predse, pa bo šlo.

Andy13 -> Britje (7.9.2005 11:31:38)

Britje ti bo šlo najbolje od rok na bideju, potem vzemi v roke še ogledalo in se prepričaj o uspehu. Če ne pa naj ti tvoj dragi pomaga, verjamem, da ti bo z veseljem priskočil na pomoč.

Stran: [1]