maya_slo1 -> Britje (6.9.2005 11:09:14)
|
Jaz si noge izključno depiliram (tudi bikini predel), ker imam oz. sem imela zelo močne kocine in jih s tem zelo oslabim ampak od tam naprej pa britje. Zdaj s tem trebuhom se mi je pa tako težko spravit k depiliranju in pacat naokrog z voskom tako, da že kar nekaj časa odlašam s tem. Preglede pri ginekologinji imam zdaj vsak teden ampak do prejšnjega tedna je bil to samo CTG in malo pogovora z ginekologinjo. Na zadnjem pregledu pa me vpraša, če imam kakšne bolečine in rečem, da me malo kakor menstrualna bolečina daje ona pa..."No, kar na stol, bom malo pogledala!" Jaz pa nič uštimana...vse kar sem naredila je bilo, da sem se pobrila kot za porod tam spodaj (sama, na slepo nekaj, še dosežem ne več dobro, v glavnem stvar ni bila 100%, da o kakšni uštimani frizurci sploh ne govorim), da če že bo vaginalni pregled, da ne bom s tistim kocinam okrog strašila. Saj mi je bilo nerodno ampak kocine niso nič umazanega pa ginekologinja jih ima tudi kar je najpomembneje pa je, da je ona skoncentrirana na svoje delo in ne vidi drugega kot tisto kar rabi videti. Oči vidijo, možgani pa ne predelajo, kosmato, pobrito, takšno in drugačno,....važno, da je čisto. Saj mi je bilo nerodno pa sem po tem hitro pozabila, ker me ginekologinja ni nič drugače gledala kot pred pregledom.
|
|
|
|