Lip Poljčane Rose - razstavljanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


mali_skrat -> Lip Poljčane Rose - razstavljanje (19.6.2012 22:15:04)

Kako se odstrani stranica na posteljicah od Lip Poljčane s skritimi vodili? Skozi režo vidim, da so nekakšna dvojna vodila in da bi po drugem tiru moralo it više, da pride kolešček do večje luknje, toda nikakor ne morem premaknit.




LuLu -> RE: Lip Poljčane Rose - razstavljanje (19.6.2012 22:20:28)

Je neka enostavna finta. Sem to pred leti naredila. Pa že pozabla kako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Če ne boš dobila odgovora tukaj, lahko se obrneš na Lip Poljčane. Meni so prek mejla poslali neka navodila in druge vijake, ker sem jih dolgo nazaj dobila napačne. Zelo so bili ustrežljivi in hitri. Seveda, vse zastonj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mali_skrat -> RE: Lip Poljčane Rose - razstavljanje (19.6.2012 23:55:57)

Glede na to, da so v stečaju me malo skrbi odzivnost. Pokličem jutri.




mojster2013 -> RE: Lip Poljčane Rose - razstavljanje (19.1.2013 11:21:49)

Ravnokar mi je uspelo [sm=bravo.gif]

Spodnji zatic je treba pritisniti noter potem pa ali ga drzati notri (tezko) ali pa zamakniti ograjco da pogleda zatic na zunanjo stran - potem samo se dvignes ograjco do konca kjer pride zgornji kavel do sirsega vodila in tako se loci ograjca od stranskega dela..
[sm=smiley13.gif]
Zatic sem lahko potisnil notri sele ko sem vse ostalo razstavil, spustil ograjco povsem do konca in malce razmaknil spodnji stranki del toliko da sem z nozem prisel zatica in ga po nekaj poskusih potisnil notri.

Originalnemu sporocilu tale navodila verjetno ne koristijo vec, na silo gre vedno narazen :-) misljeno je za vse ostale.

Pa srecno
[sm=nosecka.gif]




Stran: [1]