dermatolog Maribor - atopični dermatitis (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Monni -> dermatolog Maribor - atopični dermatitis (19.6.2012 21:09:22)

Pozdravljene, zanima me k kateremu dermatologu v Mariboru ali okolici vozite svoje otročke, ki imajo diagnozo atopični dermatitis.
Jaz sem bila 2x pri dr. Maji Kalač - Pandurovič in bi jo želela menjat, ker z njo nisem zadovoljna.

ribica. -> RE: dermatolog Maribor - atopični dermatitis (19.6.2012 22:19:32)

bila v bolnici, kr neka by the way zdravnica. Iz tega obiska sem povzela samo eno stvar - zdravnica je bila druga (ne naša pediatrinja) in dala nama je kremo, ki je sicer imela drugo ime kot krema, ki smo jo uporabljali do takrat, drugače pa isto sranje, drugo pakovanje. Isti učinki, isti stranski učinki, iste nevarnosti, iste posledica. Vse isto.
Kmalu za tem je otroka pozdavil bioenergetik.

Drugače pa čudežno dluje krema iz srbije, ampak sem prepričana da o tem že vse veš.

Ajra RR -> RE: dermatolog Maribor - atopični dermatitis (20.6.2012 9:26:25)

IZVIRNO SPOROČILO: Monni

Pozdravljene, zanima me k kateremu dermatologu v Mariboru ali okolici vozite svoje otročke, ki imajo diagnozo atopični dermatitis.
Jaz sem bila 2x pri dr. Maji Kalač - Pandurovič in bi jo želela menjat, ker z njo nisem zadovoljna.

Če imaš morda kako vprašanje o atopičnem dermatitisu, ga lahko zastaviš tudi dermatiologinji Tamari tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tamara-herakovic_31

Stran: [1]