|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO in druga zanositev
18.6.2012 23:16:15   
Monstera
Zdravo punce.
Predno smo dobili našega sineka, smo se pošteno zanj namatrali. Imam PCO. Po laparo sem v petem krogu zanosila. Zdaj bi rada spet zanosila (pol leta je star sin), pa me zanima kako je zdaj s tem PCO. A to pomeni, da imam jaz zdaj spet ciste? Bi mogla it kar na laparo spet, ali je tako da se eno leto prej spet poskuša?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO in druga zanositev
21.6.2012 11:35:40   
tiky
Hoj jaz bi na tvojem mestu poklicala svojo osebno ginekologinjo in se naročila na pregled pri njej. Potem ti bo pa že ona svetovala kako naprej, da bo dobro zate. Sicer pa je PCO po navadi trajna tako da je možno, da so ciste spet prisotne, zato le pojdi do ginekologinje, da ti naredi ultrazvok in pogleda jajčnike kako ti delujejo.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2012 12:20:43   
Shana86
Hej! Sindrom PCO je kronična bolezen, tako da ciste so se že ali pa se bojo slej ko prej spet pojavile. Z laparoskopijo prežgejo ciste v jajčniku, ki onemogočajo, da bi se iz folikla sprostilo jajčece. Ta poseg naj bi zagotavljal razmere za normalne ovulacije cca. pol leta, nato pa se stanje v večini primerov spet toliko poslabša, da se jajčece ne more normalno sprostiti iz jajčnika. Kakšno je stanje pri tebi, se najbrž lahko ugotovi le s ponovno laparoskopijo, v vsakem primeru pa je pomoje vredno vsaj par mesecev poskušati tudi brez tega. M drugače že imaš? Najboljše da pokličeš G in vprašaš.

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2012 20:41:15   
Monstera
Hvala vama. Bom poklicala seveda, ampak sem pre hotela vaše izkušnje slišat in mnenja. Vidim, da je tako kot sem mislila oz. vedla, stanje je sedaj verjetno isto kot prej, cistasto. Bom k svoji ginekologinji šla, pa bomo videli kaj mi reče, ali naj grem na nepolodnostno spet ali ne. Prej so me še s klomifenom neuspešno filali, pa hsg pa vse, pomojem zdej ne bo treba čez vse to, če se že ve kaj je narobe. Ne vem uglavnem bomo videli, se naročili pri G :D

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?