cilla -> RE: Koliko obleči dojenčka? (17.6.2012 19:09:47)
|
Ma burja ulejče usake tolko, ne pa vsak dan, če že debatiramo o vremenskih pojavih. Jaz svojima dvema, pa sta nedonošena, od kar je več kot 20 stopinj, ne dajem več nič na glavo, razen če ju malo afnam in seveda ni prevroče za pokrivanje glave. V teh temperaturah, če že hočeš pokrivat ušesa, jih pokrij s trakom, pusti ji pa glavo frej, sej se bo skuhala. Je pa res kot je napisala LuLu, tvoj otrok, tvoja izbira. Ma se mi zdi, da s pajcanjem na toplem bo v primeru, da se ji navlečejo bakterije, edino še več verjetnosti, da se ji razvije vnetje. IZVIRNO SPOROČILO: lott kar se tiče otroka ven peljat po enem tednu, verjetno nisi poslušala nasvetov pediatrov in porodničarjev. Očitno sva imele opravka z različnimi pediatri (porodničarji so se ukvarjali bolj z mano kot z dojencema). Tisti, ki so januarja rihtali moja dva, so nam vsi po vrsti naročili, da prvi dan, ko bo sonce, gremo ven. Je sicer res, da sta šla iz porodnišnice pri štirih tednih, ampak so isto svetovali tudi mojim cimram, ki so šle domov po štirih dneh.
|
|
|
|