nyna84 -> RE: V katerem tednu se vam je zacel poznat trebuscek?:) (21.6.2012 14:38:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyMa Meni se je začel poznati trebuh okoli 16T, ampak spet ne toliko, da bi bilo očitno opazno, da sem noseča.[sm=smiley36.gif] Povejtemi punce ali ste se zredile kaj? Jaz sem se le za 5 kg, pa sem v 27T zdaj. Jem a non stop. Zjutraj pojem zajtrk, pol vmes sadja veliko, pol kosilo in pol cel popoldan jem non stop sadje ( breskve, lubenico, melono, ribez,... ), zvečer pa si naredim kakšen sendviček, če mi zapaše. Bolje kakšen kilogram premalo, kot preveč. [sm=smiley1.gif] 12 kg v celotni nosečnosti je optimalno. Veliko teže se pridobi na koncu nosečnosti, ko se [sm=duda.gif] redi. Tako da kar trkaj, da ostaneš na minimalnih kilah. Tudi jaz sem po naravi suhica in so mi vedno govorili, da naj jem. Ko pa sem bila v prvo noseča, mi je oče enkrat pri eni večerji rekel, da sedaj je pa že čas, da neham jest (sem pospravila vase vse, kar sem videla [sm=jezicek.gif]). HB se mi ravno tako kot tebi ni poznalo in sem pridelala le tistih 12 kg. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|