Tutan -> RE: Belo perilo (27.6.2012 20:29:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: artista7 še ena ki je kupila Blink sol, ampak žal neke bistvene razlike nisem (še) opazila. Me pa firbec matra glede teh bombic za nalivnik...ajme, probala bom ker sem res firbčna samo koga naj nekam "obesim" če bo vse flekasto plavo??[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jaz sem nekaj časa kupovala to sol - pa žal ni razlike med to soljo in sodo bikarbono iz Eurospina, za male pare. Pa je perilo belo, kot se šika. Pa perem vse belo na 60stopinj. Tako da jaz vedno, ko grem mimo Euro Spina, kupim kakšnih 6 škatel te Sode, pa imam potem še za odtoke [sm=smiley36.gif], pa pri belem perilu obvezno dodajam to sodo (nekatere moževe in moje srajce perem na 30stopinj + soda, pa je zadeva res bela). Prašek imam pa tekoč Ariel - meni se najbolj obnese. Sem nekaj časa prala pol kis + tekoči Ariel, pa so mi šli ležaji na pralnem [sm=smiley36.gif], tako da sedaj samo 1x mesečno zalaufam pralni stroj (prazen) s kisom, da se prečisti. Sem pa nekaj časa srajce prala tudi z lovilci barve (just in case), pa niso bile zato nič bolj bele. Resnično punce - soda je najcenejša in najboljša varianta beljenja perila - res je pa, da traja ene tri, štiri pranja, da je potem perilo res belo.
|
|
|
|