Anonimen -> RE: biopsija horionskih celic (26.8.2012 18:57:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nirak anonimna v katerem tednu si jo delala? biti mora 11-i teden ne? do kdaj je čas opraviti biopsijo? kako to da si biopsijo delala in ne amniosintezo? al se to pač ginekolog po svoje odloči a ne? Jaz sem delala NS šele v 13. tednu in potem ujela zadnji vlak v 14. tednu za BHR. Drugače pa se BHR dela od dopolnjenega 11. - 14. tedna. Jaz sem se že takoj odločila, da amniocinteza zame ne pride v poštev, ker je prepozno. Dela se od 16. tedna dalje, nato čakaš na rezultate 3-4 tedne. Če je kaj narobe in se odločiš za prekinitev, si takrat že na polovici. To je potem že porod. Meni je pač bil pomemben vsak teden. Rezultate sem dobila v 16. tednu - po dobrih dveh tednih (rekli so sicer po 3-4 tednih). Odločitev za BHR je bila povsem moja. Imela sem občutek, da je G bolj naklonjena amniocintezi, ker mi je najprej ponudila samo to možnost. Ko sem rekla, da mi je to prepozno, je rekla, da imam možnost delati tudi BHR, vendar me ni nič prepričevala - odločitev je bila izključno moja. Zavedam se, da še vedno lahko gre kaj narobe in še vedno lahko na morfologijo odkrijejo kakšne hujše nepravilnosti. Vendar to ni več od mene odvisno. V tistem trenutku sem se pač tako odločila in ni mi žal. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|