PERSIDA
|
Pa kaj si ti ja nor gor me je spustilo ne morem verjet.Pa kaj je s tem rr zadnje čase tako malo pišemo ,pa ko še imaš voljo skoz error. Zdaj moram povedat ,da sem iskala kombinizon tisti iz porodnišnice in seveda ker jaz nimam nič napisano ,ker to dobi braco ko bo tak daleč ja valda sem mogla vse škatle odpret.Tri ure sem bla med malimi cotikami in jih obračala in oh in sploh v glavnem braco mora počasi kaj zrihtat ker to je mučenje malih živali ko greš brskat .Se bojim ,da me kaj prime . tulipanček sedaj ,pa glede koles.T&A imata 16col. ,ker po resnici povedano nimam denarja ,da jima ga vsako leto kupim.S težkim srcem sem se tako odločila ,ker glavni razlog je ,ker maladva se vozita brez pomožnih koles ta ,pa še je za kakih 3cm prevelik in kar je največja ovira težek je definitivno bolj kot poganjalec.Smo že probali po stanovanju brez pomožnih ,pa enostavno je kolo pretežko in ju je vrglo kot bi jih kdo na tla vrgo .Moram ,pa rečt ,da zastopita zakaj imata gor pomožne ker sama sta imela željo ,da dol vzamem ampak zaenkrat ne gre.Edino kar sem jima kolesa dvignila od tal ,da se malo teže navadita.Ko bo sezona in bomo zunaj ,pa bom eno kolo dala vstran.Anže sicer segne do tal ampak pravim teža je problem.Vsa kolesa kar sem jih probala so približno iste teže razen hodure res nismo probavali,ker mi smo na kmetih ne v mestu in rabimo za hribe kolo.Veliko ,pa ni kot zgleda je primerno nizek.V lj je ena trgovina z otroškimi kolesi in po forumih naj bi bilo eno izmed lažjih koles ,če ,pa je res ,pa itak moraš it na lico mesta in se prepričat.Pri vas še imate čas za oglede in za naštudirat ,pa takrat bo večja izbira januarja je mrtva sezona in je to znanstvena fantastika dobit kolo ampak kar nam je vsem ,ki smo zbrali za kolo najpomembnejše maladva sta obsedena s kolesom in pol mi malo odtehta tisto,da nimam denarja ,da jima vsako leto kupim drugo.Ker na 14 col. bi se vsedla in odpelala kot v trgovini .Tak,da dejansko Lija je itak imela že kolo s pomožnimi zato definitivno 16colsko bi se jaz odločla na tvojem mestu. Mislim,da malemu kokiču ,pa 16 colski ne bo delal težav ,ker je malo večji .Ali ga že mali kokič ima in vozi ko veliki??? Sem še hotela kaj napisat ,pa me čas baše Dirkam ,pa drugič ,moram na šiht,baj,baj...
|