|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
7.11.2012 14:28:44   
KOKICA32
Uuuuu, dobre ste, da že nabavljate darila....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.11.2012 14:29:18   
KOKICA32
Kaj, kaj zdaj....PRVA SEM NE????user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.11.2012 7:24:42   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Sem bila prva in zadnja ja....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.11.2012 10:49:12   
Natka23
OJ!!

Tulipantočno te besede sem iskalauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa se mi uvajamo v vrtec, in mi je malo čudno to počasno uvajanje, se sprašujem, če bo do 19. uveden.Recimo včeraj je bil tam sam 15 min, danes 30 min, juri 1h, drug teden pa verjeten, 1,5h itd ne vem no, pa bosta oba tam od 6.30-15.30,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.11.2012 11:08:59   
Najaa
Natka, pa reci vzg., če lahko gre tole malo hitreje. Če bo mali brez problema ostajal v vrtcu, ne vem zakaj je treba tak počasi. Mi smo vedno hitro uvedli. En teden, s tem da je v petek pol že tam spala. Ali pa začetek uvajanja sreda, v pond. je že spala tam. Meni se zdi več kot 1 teden čist preveč razen če otrok rabi več. Če se te ful oklepa, joka... pol že, drugače pa nima smisla.

Evo midve pospravljama, never ending story. user posted image Ne vem, kaj naj skuham nekaj na hitro... joj jaz pa kuhanje... ko bi vsaj imela čarobno palico, da bi z njo pričarala kosilo. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.11.2012 11:23:37   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Natka, pa reci vzg., če lahko gre tole malo hitreje. Če bo mali brez problema ostajal v vrtcu, ne vem zakaj je treba tak počasi. Mi smo vedno hitro uvedli. En teden, s tem da je v petek pol že tam spala. Ali pa začetek uvajanja sreda, v pond. je že spala tam. Meni se zdi več kot 1 teden čist preveč razen če otrok rabi več. Če se te ful oklepa, joka... pol že, drugače pa nima smisla.

Evo midve pospravljama, never ending story. user posted image Ne vem, kaj naj skuham nekaj na hitro... joj jaz pa kuhanje... ko bi vsaj imela čarobno palico, da bi z njo pričarala kosilo. user posted image

ma glej čist brez joka ne gre, dejstvo Žiga in jaz sva bolj navezana kot pa Tjaša in jaz.Tjaša je že od samega štarta Miheta bolj imela rada, sem že večkrat napisala, da pač ob njima sem velikrat imela občutek da sem odveč in ko se je Žiga rodil, je skoz ati je moj Žiga pa tvoj in tak nekak je Žiga imel mene več kot atiaj ijn sedaj jaz prav iščem načine, da sva z tjašo same, greva kam, da ne bom imela občutka, da imam raje Žigeta.user posted image Zakomplicirala ane.user posted image

In Žig je danes jokal itak tega da ne bo ne pričakujemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.11.2012 13:00:38   
Najaa
Ja, isto je Nika bolj navezana na mene kot je bila Tija... Ne vem kako to, pa sem obe enako tretirala od začetka sam Nika je bila nedonošena in prva dva meseca, ko je več ali manj prespala, sem jo ogromno imela na prsih. Da me je čutila, so rekli v P da naj bova čim bolj tako. pa se mi zdi, da se je takrat spletla taka vez... Nika je res ful na mene, Tija pa tudi sam ona gre kamor hočeš brez problema. Nika pa... sploh ne, če ni mamice. user posted image Sam v vrtec se je pa vseeno hitro ufurala. Glej, če joka in če mu je hudo naj pač traja malo več časa. Sej ti pravim, odvisno od otroka, kako reagira.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.11.2012 13:50:32   
Natka23

Ja, isto je Nika bolj navezana na mene kot je bila Tija... Ne vem kako to, pa sem obe enako tretirala od začetka sam Nika je bila nedonošena in prva dva meseca, ko je več ali manj prespala, sem jo ogromno imela na prsih. Da me je čutila, so rekli v P da naj bova čim bolj tako. pa se mi zdi, da se je takrat spletla taka vez... Nika je res ful na mene, Tija pa tudi sam ona gre kamor hočeš brez problema. Nika pa... sploh ne, če ni mamice. user posted image Sam v vrtec se je pa vseeno hitro ufurala. Glej, če joka in če mu je hudo naj pač traja malo več časa. Sej ti pravim, odvisno od otroka, kako reagira.

Ma ja, upam, da mi tudi sej ne joče na polno ko me vid da ga pridem iskat, kot da mi mora potožit mama pa kam si me dalauser posted image user posted image user posted image je pa olajšanje ker ju bo Miha vozil in hodil iskat

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.11.2012 22:35:51   
tasa_m
Gledam fuzbal, nimam časa.
Vidim da je ful gužva gor user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.11.2012 7:42:49   
KOKICA32

Uvajanje- tudi pri nas je bilo pri obeh ultra hitro. Valentin je tak car, on je spal tam že prvi dan, Julija pa mu je bila ful podobna, in je tam spala že 3. dan. Prva dva dneva pa je bila tam od 07.00 do spanja, to je do 10.30h. Pa je Julija fuuulllll navezana name, podobno kot opisujeta vidve. Sem bila sama zelo pozitivno presenečena, da je šlo uvajanje tako hitro kot je šlo, ker sem se nekako prepričala, da bodo problemi. Eh....

Petek je! user posted image user posted image  Jupijej,  ker ta teden imam pravo norišnico v službi!!!!
Pa čeprav bo čez vikend dokaj slabo vreme, bom vsaj doma. Bomo že kaj počeli.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.11.2012 7:44:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Gledam fuzbal, nimam časa.
Vidim da je ful gužva gor user posted image

te pa le glej, da ne bo prevelike gužve tu gor....user posted image user posted image  >Eva je tudi navijala?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.11.2012 8:09:55   
Najaa
Dobro jutro.

Jaz sem tudi navijala včeri pa ni kaj dosti pomagalo. user posted image No se je pa prejle na radiu hvalil en navijač, da če jih niso v fuzbalu premagal, so jih vsaj v pijači. user posted image

Nika je v vrtcu, Tija še spi. Ko se zbudi malo pospravima in grema na ORL na pregled.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.11.2012 8:45:54   
Tulipan12

PPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK JJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image [sm=bravo.gif]

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.11.2012 8:46:43   
Tulipan12

Dobro jutro.

Jaz sem tudi navijala včeri pa ni kaj dosti pomagalo. user posted image No se je pa prejle na radiu hvalil en navijač, da če jih niso v fuzbalu premagal, so jih vsaj v pijači. user posted image

Nika je v vrtcu, Tija še spi. Ko se zbudi malo pospravima in grema na ORL na pregled.

Jaz sem imela pomembnejše opravke.user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.11.2012 9:00:09   
Tulipan12
Pri nas pa je glih obratno. Lia je tolko navezana name, da me skoz okupira, priklenja nase, zahteva, da Luka sploh na vrsto ne pride.user posted image Kolkokrat grem na skrivaj v drugo sobo in ga tam stiskam in cartam, ker mi je full hudo, da ne pride na vrsto.user posted image Če se moramo zaradi obveznosti razdelit na pare, je Lia skoz pri meni. Če grem jaz zvečer ven, ni šans, da jo kdo drugi uspava, navadno zaspi od joka za mano ali od utrujenosti... skratka, glede tega je obup!
Uvajanje: Lia je bila full težka, čeprav lani je bilo reees grozno, letos pa one solzice, ki so pač potrebneuser posted image , potem pa ok. Luka pa pride na vrsto naslednje leto.user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 965
9.11.2012 9:13:17   
Tulipan12

Tulipan a mercatorjevo akcijo 25% na vse igrače si pa zamudila? Se je tudi ful splačalo sam je trajalo sam čez vikend. Midve s taščo sma nabavljale ja... no božiček je. user posted image Pa tamali sta meli neki denarja svojega in sta si kupli lego kocke... čist sta usekane na te lego Friends, če katera pozna?

Ja, dec bova meli pa miren, tak da sem ful vesela. user posted image

Pa 25% mi je full malo, ker vem, da se da ceneje dobit... no, vsaj upam!user posted image user posted image Recimo te v Sparu so zdaj cenejše. Pa spomnim se, da je imel lani Spar -40% na vse igrače, ampak nisem prepričana al je bil december al januar.user posted image
Par stvari, ki jih imam še v planu, je zdaj recimo 40 in celo 50%, zdaj še samo plačo čakam, da dokupim. Mam kar nekaj otrok za obdarit, pa babice me tut skoz fehtajo, da še za njih kupim, ker pač vem, kaj rabita/želita.

Ej, te Lego Friends, so meni tut full všeč, vsaj kolko vidim po reklama, v resnici se še nisem poglabljala... ampak so to že manjše kocke, ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.11.2012 9:54:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro.

Kakšne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 967
9.11.2012 10:41:40   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro.

user posted image nisem nek navijač, torej bi se že kaj našlouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.11.2012 11:14:55   
Tulipan12
Včeraj sva delali z Lio prvič rumove kroglice. Jih dela katera? In če jih, kaj date not - albert kekse al biskvit?

Neposredna povezava do sporočila: 969
9.11.2012 12:38:36   
KOKICA32

Včeraj sva delali z Lio prvič rumove kroglice. Jih dela katera? In če jih, kaj date not - albert kekse al biskvit?

Jih nisem delala že celo večnost a spomnim se, da sem VEDNO dala albert kekse. Za biskvit prvič slišim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
9.11.2012 12:39:16   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro.

user posted image nisem nek navijač, torej bi se že kaj našlouser posted image

PODPIS!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
9.11.2012 12:43:17   
KOKICA32
Sem končala z največjim drilom ta teden!user posted image  Sedaj pa še kaj malega naredim, pa šibam domov k mojima bavcema. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.11.2012 13:38:27   
PERSIDA
Tuilpanček - jaz delam rumove in s keksi in z biskvitom.Ker včasih sem torte delala ,pa kaj obrezala ,pa smo pol rumove naredili.Zgodi se ,da v moji kuhinji ni ruma ,pa dam not wiskyuser posted image ,ker ga že imam doma uuuuulala let,pa nihče ne pije in ga veselo tukaj porabimuser posted image
Nekega hudega recepta nimam ,ker delam po občutkuuser posted image .Vem samo ,da na pol kg keksov pride 25dag margarine ,sladkor,pa jaz delam po okusu in seveda rum po mojem okusu,če ocenim ,da bosta maladva zraven pol ga dodam malo manjuser posted image ,ker beri maladva sta alkoholika po mamuser posted image ,več ga je bolje je user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.11.2012 13:40:39   
PERSIDA
Sicer ,pa danes je 40letnica pred nami upam,da bo fajn.Če ne ,pa tudi ne bom jezna ,ker me nekaj lovi in se mi ne da nikamor.V nedeljo se gremo tudi potepat na rojstni dan tak,da nam cuker nebo padeluser posted image .Jutri smo,pa fraj ,če bi se rad kdo najaviluser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.11.2012 13:41:35   
PERSIDA
Sicer ,pa uživajte vikend ,ker bo spet prehitro minil.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......