Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (18.6.2012 13:44:45)
|
Danes nimamo neke gužve v službi, kar je velik čudež, ampak mi prav paše.[sm=smiley1.gif] Vse papire sem popucala, oni sprotni pa so tak mačji kašelj. No, mi smo skoz v akciji. Za vikend smo bili spet full naokoli, sobotni dopoldan smo prebili v adrenalinskem parku (full priporočam!!!), Lia je uživala na polno, za Luko še ni, ker je še premali, bomo pa nekje septembra probali, mogoče mu bo všeč. Če bo se katera odločila it s tavečjim otrokom, pa rabita družbo, bova z Lio veseli družbe.[sm=smiley1.gif] Sobotni popoldan smo prelenarili pri nas, še 3je pari z otroki in je bilo res na izi. Hrana, pijača, sladoled, otroci trampolin in bazenček, mi pa mir.[sm=smiley36.gif] V nedeljo smo bili povabljeni na rojstnodnevni zajtrk (tak so ga dejansko poimenovali[sm=smiley36.gif]) k motelu Lešnik in sem zdaj prvič videla, kako imajo lepo urejeno tam zadaj. Res super za otroke. Edino kar je bilo moteče, je bilo vroče in se je opoldne kar malo kam skriti, pa smo do 13h vsi pobegnili. Itak so to sami otroci, ki še spijo, pa konc koncev je bil zajtrk, ne?[sm=smiley1.gif] Popoldan na drugi rojstni dan. Spet polno otrok, hrane, dogajanja. L&L sta padla v posteljo, ko smo prišli domov. Midva pa kmalu za njima.[sm=smiley1.gif] Pestro, skratka.
|
|
|
|