|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
14.8.2012 9:26:12   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika ima tudi 12 colsko kolo in sem ravno ugotovila, da je punca zrastla zelo in ji bo treba sedež dvignit. Drugače pa za ta mala kolesa še nisem slišala, da bi imela prestave? user posted image  Pa taki mali ne vem, koliko jih dejansko rabijo.

Saj mogoče ni finta v prestavah, ampak v gonilu, kot sem že Persidi napisala, so mi ta kolesa, da se full namatrajo. Lia recimo, da dobi neko hitrost na polno goni, ampak tak tempo gonjenja ne vzdrži dolgo časa, mora malo počivat, potem se pa prehitro ustavi kolo... Ko je imela lani gor pomožna kolesa, je bilo tak vseeno, ker ne gre tak hitro z njimi, zdaj pa vidim, da bi bilo lažje, če bi imela ne vem kak to gre - počasnejše obrate, da bi bila večja moč??? Eh bluzimuser posted image . Ko ti goniš kolo in ga daš v nižjo prestavo, goniš kot nora, ko zvišaš prestavo, gre sicer malo težje gonit, ampak ne rabiš tolko obratov naredit. No, o tem govorim!user posted image user posted image user posted image Upam, da nihče drug ne bere tega foruma!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
14.8.2012 9:28:05   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.8.2012 9:36:37   
Tulipan12
user posted image za tvojga pastirčka... kje pa je fasal koze?
Ojoj, moje sožalje za Vinkecauser posted image . Je bil že star, ne? Kako pa je Klara prenesla?

Neposredna povezava do sporočila: 253
14.8.2012 11:40:36   
Najaa
Tulipan vem, kaj misliš ja. Sam tak malo kolo s prestavami vseeno ne boš dobila... ali se motim? Mislim, da so na od 18 colskih naprej prestave. Tija ima 20 col in ok, ni se še ne vem koliko vozila, je imela pa skoz v eni prestavi. In tako bo ostalo, dokler se jih ne naučila uporabljati.

Neposredna povezava do sporočila: 254
16.8.2012 9:02:26   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Jeeee, mali petek!!!user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo dodobra izkoristili praznik. Zjutraj smo bili na Dravi (Mariborčanke verjetno veste o čem govorim), potem smo si pri nas naredili piknik s par prijatelji, popoldan pa smo ga šibnili v Radence v en taki mini zoo (ne vem kak se reče, mi je full smešno imeuser posted image ) in tam malo šetali. Luka je končno začel ponavljat malo več besed kot samo tiste za osnovne potrebe in je danes zjutraj babici razlagal, da je videl noja in pava, kamela pa mu še ne gre od ustuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.8.2012 9:47:18   
Tulipan12
Punce, spet eno moje staro vprašanje: katere copate nosijo vaši otroci v vrtcu?

Neposredna povezava do sporočila: 256
16.8.2012 11:02:34   
KOKICA32
Dan!user posted image

Mali petek ja!user posted image

Mi smo tudi včeraj roštiljali, imeli en kup otrok na obisku, v torek pa smo šli v Lj v živalski vrt. Nisem mogla verjeti, da je Julija že tako dovzetna za živali, ful ji je dogajalo, kar brcala je in kazala, da moramo bližje k ograji. Tam notri pri malih prašičkoh in kozah pa se ji je tak skoraj zrolalo, ko jih je lahko božala. Ful ima rada živali. No, obema so super všeč in ful uživata v njihovi družbi.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem pozabila oddati vlogo za znižano plačilo vrtca!!!! Ali to pomeni, da mi bodo 1. mesec (september) računali polno???? Takrat smo bili ravno na morju, potem pa sem čisto pozabila, ko smo se vrnili, ker imam oba doma.

Drug teden pa se tak Valentinu končajo počitnice, pa bom imela kaj več časa, ker sedaj, ko Julija zaspi me pa Valentin polno zasede, da še komaj diham.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
16.8.2012 11:07:01   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

ZAJČKE je imel lan, pa verjetno bodo tudi letos. Za Julijo pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 258
16.8.2012 11:07:45   
KOKICA32

user posted image za tvojga pastirčka... kje pa je fasal koze?
Ojoj, moje sožalje za Vinkeca[sm=smiley13.gif]. Je bil že star, ne? Kako pa je Klara prenesla?

PODPIS! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
16.8.2012 11:09:49   
KOKICA32
Kolo- mi bomo počakali do spomladi in takrat nabavili verjetno 16 colskega, ker ta 12 colski je res majhen in že prav smešno zgleda na njem, ko ima zic in belanco že ful dvignjeno. Goni pa kar sam in se še nič ne pritožuje, le na kakšnem večjem hribu. Takrat pa ga primemo za vrat in maloo tiščimo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.8.2012 11:15:53   
Najaa

Tiste ala Robeez, od Mucamace. Se dobro obnesejo.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 261
16.8.2012 11:57:29   
Tulipan12
Vlogo si lahko oddal od 1. avgusta dalje (NIČ PREJ!), ker sem jo jaz hotela poslat 27.7. priporočeno in so mi rekla, da ne bo ok user posted image user posted image , tak da nisi ravno prepozna, ker je še avgust... mislim da ti bodo nek pavšal računali, dvomim, da polno, ker so meni lani tak in sem potem doplačala, ko je prišla vloga. Mi pa je ena decembereka rekla, da je letos v 8-ih dneh dobila rešeno vlogo???? Jaz je še nisem....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.8.2012 11:58:23   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kolo- mi bomo počakali do spomladi in takrat nabavili verjetno 16 colskega, ker ta 12 colski je res majhen in že prav smešno zgleda na njem, ko ima zic in belanco že ful dvignjeno. Goni pa kar sam in se še nič ne pritožuje, le na kakšnem večjem hribu. Takrat pa ga primemo za vrat in maloo tiščimo.user posted image

Tudi mi bomo spomladi nabavili 16 colskega...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.8.2012 12:01:50   
Tulipan12

ZAJČKE je imel lan, pa verjetno bodo tudi letos. Za Julijo pa ne vem.

Zajčki so mi kul, samo se mi zdijo za september še prevroči... se motim?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.8.2012 12:04:25   
Tulipan12

Dan!user posted image

Mali petek ja!user posted image

Mi smo tudi včeraj roštiljali, imeli en kup otrok na obisku, v torek pa smo šli v Lj v živalski vrt. Nisem mogla verjeti, da je Julija že tako dovzetna za živali, ful ji je dogajalo, kar brcala je in kazala, da moramo bližje k ograji. Tam notri pri malih prašičkoh in kozah pa se ji je tak skoraj zrolalo, ko jih je lahko božala. Ful ima rada živali. No, obema so super všeč in ful uživata v njihovi družbi.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem pozabila oddati vlogo za znižano plačilo vrtca!!!! Ali to pomeni, da mi bodo 1. mesec (september) računali polno???? Takrat smo bili ravno na morju, potem pa sem čisto pozabila, ko smo se vrnili, ker imam oba doma.

Drug teden pa se tak Valentinu končajo počitnice, pa bom imela kaj več časa, ker sedaj, ko Julija zaspi me pa Valentin polno zasede, da še komaj diham.user posted image

Veš kaj se je pri nas na ta račun zgodilo? Lia me je skoz okupirala in z malo ljubosumja in na podlegi tega manipulacije z mano, je dosegla, da ji namenim več časa kot Luki in je Luka večji del prepuščen T.-ju. In zdaj skoz, ko mu je kaj hudo, če pade ali je zaspan in joka, skoz kliče:atiiiiiiiii... mi je kr malo hudo, da ni mamica prvauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.8.2012 12:43:52   
PERSIDA
Če ima katera voljo do pomivanja posode vljudno vabljena še kafe zraven dobi user posted image ali pijačo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.8.2012 12:49:29   
PERSIDA
Tulipanček ne tak žalostna bit jaz imam skoz dva na ramenih ,se trudim obema pomagat in zadovoljit njune potrebe,pa še včasih ne vem kako se razpolovit ampak nekak gre.Ne vem kaj je bolje ,da je navezan na atija ali sploh ne .Takšno je pač življenje.Čas bo pokazal svoje in mislim ,da boš naredila dovolj ,da bosta obadva lahko računala na tebe ,da jima boš skoz v pomoč ,ju razumela .Da boš enostavno dokazala,da si vredna imena mama.To ,da ti Lija krade čas je ,pa čist nepomembna stvar.Ker vedno boš mama in ne ati.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.8.2012 13:16:27   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Če ima katera voljo do pomivanja posode vljudno vabljena še kafe zraven dobi user posted image ali pijačo.

Hvala!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.8.2012 13:19:26   
Najaa
Kokica a gre Julija sept. v vrtec? Pol si morala 15 dni prej oddat. Razen, če so kej spreminjal... Vem da jaz sem za prvi vpis morala oddat 15 dni prej.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.8.2012 13:19:38   
KOKICA32

Vlogo si lahko oddal od 1. avgusta dalje (NIČ PREJ!), ker sem jo jaz hotela poslat 27.7. priporočeno in so mi rekla, da ne bo ok user posted image user posted image , tak da nisi ravno prepozna, ker je še avgust... mislim da ti bodo nek pavšal računali, dvomim, da polno, ker so meni lani tak in sem potem doplačala, ko je prišla vloga. Mi pa je ena decembereka rekla, da je letos v 8-ih dneh dobila rešeno vlogo???? Jaz je še nisem....

Pri nas piše 1 mesec pred nastopom otroka v vrtec. user posted image user posted image user posted image Sem prejle nesla a ker nimjo uradnih ur danes mi ni nič komentirala.

Neposredna povezava do sporočila: 270
16.8.2012 13:20:05   
KOKICA32

Kokica a gre Julija sept. v vrtec? Pol si morala 15 dni prej oddat. Razen, če so kej spreminjal... Vem da jaz sem za prvi vpis morala oddat 15 dni prej.

Prvi vpis ja!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.8.2012 13:27:36   
Najaa
Ja to je bilo vedno vsaj 15 dni pred, se pravi do 15.8. Mogoče ti ne bodo zaračunali polne cene no, sej to je noro, sploh ker imaš še starejšega že notri. Dej poročaj, me res zanima, kaj ti bodo rekli.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.8.2012 13:31:37   
KOKICA32
15. 8. je bil včeraj in je bil praznik...danes je prvi delovni dan in sem oddala, vrtec pa se tak začne 03.09., ke rje 01.09. sobota, kar pomeni, da sem točna po črki zakona. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.8.2012 13:34:09   
Najaa
No s tega vidika ja. user posted image  Upam, da bodo upoštevali.
Kokica a maš oba doma?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.8.2012 13:36:20   
KOKICA32

No s tega vidika ja. user posted image  Upam, da bodo upoštevali.
Kokica a maš oba doma?

ja, ta teden še....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?