Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 14.8.2012 9:26:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika ima tudi 12 colsko kolo in sem ravno ugotovila, da je punca zrastla zelo in ji bo treba sedež dvignit. Drugače pa za ta mala kolesa še nisem slišala, da bi imela prestave? Pa taki mali ne vem, koliko jih dejansko rabijo. Saj mogoče ni finta v prestavah, ampak v gonilu, kot sem že Persidi napisala, so mi ta kolesa, da se full namatrajo. Lia recimo, da dobi neko hitrost na polno goni, ampak tak tempo gonjenja ne vzdrži dolgo časa, mora malo počivat, potem se pa prehitro ustavi kolo... Ko je imela lani gor pomožna kolesa, je bilo tak vseeno, ker ne gre tak hitro z njimi, zdaj pa vidim, da bi bilo lažje, če bi imela ne vem kak to gre - počasnejše obrate, da bi bila večja moč??? Eh bluzim . Ko ti goniš kolo in ga daš v nižjo prestavo, goniš kot nora, ko zvišaš prestavo, gre sicer malo težje gonit, ampak ne rabiš tolko obratov naredit. No, o tem govorim! Upam, da nihče drug ne bere tega foruma!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 14.8.2012 9:28:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 14.8.2012 9:36:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
MČ za tvojga pastirčka... kje pa je fasal koze? Ojoj, moje sožalje za Vinkeca . Je bil že star, ne? Kako pa je Klara prenesla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 14.8.2012 11:40:36
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan vem, kaj misliš ja. Sam tak malo kolo s prestavami vseeno ne boš dobila... ali se motim? Mislim, da so na od 18 colskih naprej prestave. Tija ima 20 col in ok, ni se še ne vem koliko vozila, je imela pa skoz v eni prestavi. In tako bo ostalo, dokler se jih ne naučila uporabljati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 9:02:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Jeeee, mali petek!!! Včeraj smo dodobra izkoristili praznik. Zjutraj smo bili na Dravi (Mariborčanke verjetno veste o čem govorim), potem smo si pri nas naredili piknik s par prijatelji, popoldan pa smo ga šibnili v Radence v en taki mini zoo (ne vem kak se reče, mi je full smešno ime ) in tam malo šetali. Luka je končno začel ponavljat malo več besed kot samo tiste za osnovne potrebe in je danes zjutraj babici razlagal, da je videl noja in pava, kamela pa mu še ne gre od ust .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 9:47:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
Punce, spet eno moje staro vprašanje: katere copate nosijo vaši otroci v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:02:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Mali petek ja! Mi smo tudi včeraj roštiljali, imeli en kup otrok na obisku, v torek pa smo šli v Lj v živalski vrt. Nisem mogla verjeti, da je Julija že tako dovzetna za živali, ful ji je dogajalo, kar brcala je in kazala, da moramo bližje k ograji. Tam notri pri malih prašičkoh in kozah pa se ji je tak skoraj zrolalo, ko jih je lahko božala. Ful ima rada živali. No, obema so super všeč in ful uživata v njihovi družbi. Jaz pa sem pozabila oddati vlogo za znižano plačilo vrtca!!!! Ali to pomeni, da mi bodo 1. mesec (september) računali polno???? Takrat smo bili ravno na morju, potem pa sem čisto pozabila, ko smo se vrnili, ker imam oba doma. Drug teden pa se tak Valentinu končajo počitnice, pa bom imela kaj več časa, ker sedaj, ko Julija zaspi me pa Valentin polno zasede, da še komaj diham.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:07:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, spet eno moje staro vprašanje: katere copate nosijo vaši otroci v vrtcu? ZAJČKE je imel lan, pa verjetno bodo tudi letos. Za Julijo pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:07:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 MČ za tvojga pastirčka... kje pa je fasal koze? Ojoj, moje sožalje za Vinkeca[sm=smiley13.gif]. Je bil že star, ne? Kako pa je Klara prenesla? PODPIS!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:09:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kolo- mi bomo počakali do spomladi in takrat nabavili verjetno 16 colskega, ker ta 12 colski je res majhen in že prav smešno zgleda na njem, ko ima zic in belanco že ful dvignjeno. Goni pa kar sam in se še nič ne pritožuje, le na kakšnem večjem hribu. Takrat pa ga primemo za vrat in maloo tiščimo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:15:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, spet eno moje staro vprašanje: katere copate nosijo vaši otroci v vrtcu? Tiste ala Robeez, od Mucamace. Se dobro obnesejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:57:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
Vlogo si lahko oddal od 1. avgusta dalje (NIČ PREJ!), ker sem jo jaz hotela poslat 27.7. priporočeno in so mi rekla, da ne bo ok , tak da nisi ravno prepozna, ker je še avgust... mislim da ti bodo nek pavšal računali, dvomim, da polno, ker so meni lani tak in sem potem doplačala, ko je prišla vloga. Mi pa je ena decembereka rekla, da je letos v 8-ih dneh dobila rešeno vlogo???? Jaz je še nisem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 11:58:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kolo- mi bomo počakali do spomladi in takrat nabavili verjetno 16 colskega, ker ta 12 colski je res majhen in že prav smešno zgleda na njem, ko ima zic in belanco že ful dvignjeno. Goni pa kar sam in se še nič ne pritožuje, le na kakšnem večjem hribu. Takrat pa ga primemo za vrat in maloo tiščimo. Tudi mi bomo spomladi nabavili 16 colskega...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 12:01:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, spet eno moje staro vprašanje: katere copate nosijo vaši otroci v vrtcu? ZAJČKE je imel lan, pa verjetno bodo tudi letos. Za Julijo pa ne vem. Zajčki so mi kul, samo se mi zdijo za september še prevroči... se motim?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 12:04:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Mali petek ja! Mi smo tudi včeraj roštiljali, imeli en kup otrok na obisku, v torek pa smo šli v Lj v živalski vrt. Nisem mogla verjeti, da je Julija že tako dovzetna za živali, ful ji je dogajalo, kar brcala je in kazala, da moramo bližje k ograji. Tam notri pri malih prašičkoh in kozah pa se ji je tak skoraj zrolalo, ko jih je lahko božala. Ful ima rada živali. No, obema so super všeč in ful uživata v njihovi družbi. Jaz pa sem pozabila oddati vlogo za znižano plačilo vrtca!!!! Ali to pomeni, da mi bodo 1. mesec (september) računali polno???? Takrat smo bili ravno na morju, potem pa sem čisto pozabila, ko smo se vrnili, ker imam oba doma. Drug teden pa se tak Valentinu končajo počitnice, pa bom imela kaj več časa, ker sedaj, ko Julija zaspi me pa Valentin polno zasede, da še komaj diham. Veš kaj se je pri nas na ta račun zgodilo? Lia me je skoz okupirala in z malo ljubosumja in na podlegi tega manipulacije z mano, je dosegla, da ji namenim več časa kot Luki in je Luka večji del prepuščen T.-ju. In zdaj skoz, ko mu je kaj hudo, če pade ali je zaspan in joka, skoz kliče:atiiiiiiiii... mi je kr malo hudo, da ni mamica prva .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 12:43:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Če ima katera voljo do pomivanja posode vljudno vabljena še kafe zraven dobi ali pijačo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 12:49:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tulipanček ne tak žalostna bit jaz imam skoz dva na ramenih ,se trudim obema pomagat in zadovoljit njune potrebe,pa še včasih ne vem kako se razpolovit ampak nekak gre.Ne vem kaj je bolje ,da je navezan na atija ali sploh ne .Takšno je pač življenje.Čas bo pokazal svoje in mislim ,da boš naredila dovolj ,da bosta obadva lahko računala na tebe ,da jima boš skoz v pomoč ,ju razumela .Da boš enostavno dokazala,da si vredna imena mama.To ,da ti Lija krade čas je ,pa čist nepomembna stvar.Ker vedno boš mama in ne ati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:16:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če ima katera voljo do pomivanja posode vljudno vabljena še kafe zraven dobi ali pijačo. Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:19:26
|
|
|
|
Najaa
|
Kokica a gre Julija sept. v vrtec? Pol si morala 15 dni prej oddat. Razen, če so kej spreminjal... Vem da jaz sem za prvi vpis morala oddat 15 dni prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:19:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Vlogo si lahko oddal od 1. avgusta dalje (NIČ PREJ!), ker sem jo jaz hotela poslat 27.7. priporočeno in so mi rekla, da ne bo ok , tak da nisi ravno prepozna, ker je še avgust... mislim da ti bodo nek pavšal računali, dvomim, da polno, ker so meni lani tak in sem potem doplačala, ko je prišla vloga. Mi pa je ena decembereka rekla, da je letos v 8-ih dneh dobila rešeno vlogo???? Jaz je še nisem.... Pri nas piše 1 mesec pred nastopom otroka v vrtec. Sem prejle nesla a ker nimjo uradnih ur danes mi ni nič komentirala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:20:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica a gre Julija sept. v vrtec? Pol si morala 15 dni prej oddat. Razen, če so kej spreminjal... Vem da jaz sem za prvi vpis morala oddat 15 dni prej. Prvi vpis ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:27:36
|
|
|
|
Najaa
|
Ja to je bilo vedno vsaj 15 dni pred, se pravi do 15.8. Mogoče ti ne bodo zaračunali polne cene no, sej to je noro, sploh ker imaš še starejšega že notri. Dej poročaj, me res zanima, kaj ti bodo rekli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:31:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
15. 8. je bil včeraj in je bil praznik...danes je prvi delovni dan in sem oddala, vrtec pa se tak začne 03.09., ke rje 01.09. sobota, kar pomeni, da sem točna po črki zakona.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:34:09
|
|
|
|
Najaa
|
No s tega vidika ja. Upam, da bodo upoštevali. Kokica a maš oba doma?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 16.8.2012 13:36:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No s tega vidika ja. Upam, da bodo upoštevali. Kokica a maš oba doma? ja, ta teden še....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?