RE: kje nakupujete (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ZmajTolovaj -> RE: kje nakupujete (21.6.2012 7:45:03)

V Hofru sem enkrat kupila en toast, potem pa pri zajtrku usput gledam na embalažo in med žvečenjem vidim napisano: IZDELEK VSEBUJE ALKOHOL. NI PRIMERNO ZA OTROKE. Tamali pa se basali že vsaka s tretjim kosom. Mi je čeljust kar mal obvisela.

gsatalema -> RE: kje nakupujete (21.6.2012 7:48:33)

jaz nakupujem tam, kjer mi je najbližje. Najpogosteje mercator in špar, samo enkrat sem pa bila v lidlu in me tja tudi ne vleče več... nekak mi ta trgovina sploh ne pride na misel[sm=smiley36.gif]

Massa26 -> RE: kje nakupujete (24.6.2012 12:22:37)

Meni se zdi pa bolj sumljivo, če se stvari NE pokvarijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] v doglednem času. Npr. en paradižnik sem založila/pozabila v hladilniku - po nekaj tednih je bil še kot nov..

leilani -> RE: kje nakupujete (24.6.2012 14:05:36)

Mercator: 1x tedensko ob torkih ko je -10% skupaj s sestro in mamo (se pravi tri družine) 1 skupni račun, ampak samo določeni izdelki

Hofer: 1x tedensko - kar nam je najbolj ušeč...največkrat pa mlečni izdelki

Spar: občasno, ker je izven poti oz. če sm u Gorici, grem raje u Spar, kot v Mercator

Europsin: po potrebi oz. ko zmanjkajo določene zadeve

Lidl: v Italiji, zadnja leta samo določeni izdelki, ki so nam najboljši

Tuš: na Goriškem je ena majhna trgovinca in v njej nism bla že par let...sicer pa me ni prepričal tale tuš, ker je vse nametona blo...kaj je zdaj nimam pojma...če bodo pa kdaj odprli, kakšen večji hipermarket, mu bom dala priložnost, da me "očara"

1x mesečno nakup čistil, praškov in izdelkov za osebno higieno v Italiji, ker je cenejše in meni osebno bolj kvalitetno

sicer pa vedno kupujemo kavo na zalogo [sm=smiley36.gif] v Italiji, ker zame Barcafe ni kafe

sadje in zelenjava - čimbolj sezonsko in čimveč iz lastne pridelave...razen kakšna eksotično sadje (pa še to najraje v Italiji) in pozimi zelenjava, ker pač ni sezona in ko zmanjkujejo zaloge v skrinji

Meso - domače...sicer pa od poznanega kmeta

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]