leilani -> RE: kje nakupujete (24.6.2012 14:05:36)
|
Mercator: 1x tedensko ob torkih ko je -10% skupaj s sestro in mamo (se pravi tri družine) 1 skupni račun, ampak samo določeni izdelki Hofer: 1x tedensko - kar nam je najbolj ušeč...največkrat pa mlečni izdelki Spar: občasno, ker je izven poti oz. če sm u Gorici, grem raje u Spar, kot v Mercator Europsin: po potrebi oz. ko zmanjkajo določene zadeve Lidl: v Italiji, zadnja leta samo določeni izdelki, ki so nam najboljši Tuš: na Goriškem je ena majhna trgovinca in v njej nism bla že par let...sicer pa me ni prepričal tale tuš, ker je vse nametona blo...kaj je zdaj nimam pojma...če bodo pa kdaj odprli, kakšen večji hipermarket, mu bom dala priložnost, da me "očara" 1x mesečno nakup čistil, praškov in izdelkov za osebno higieno v Italiji, ker je cenejše in meni osebno bolj kvalitetno sicer pa vedno kupujemo kavo na zalogo [sm=smiley36.gif] v Italiji, ker zame Barcafe ni kafe sadje in zelenjava - čimbolj sezonsko in čimveč iz lastne pridelave...razen kakšna eksotično sadje (pa še to najraje v Italiji) in pozimi zelenjava, ker pač ni sezona in ko zmanjkujejo zaloge v skrinji Meso - domače...sicer pa od poznanega kmeta
|
|
|
|