knorbalbo -> RE: Avtosedež skupine II/III kateri? (20.9.2012 9:32:25)
|
Živjo, sem vam dolžna še eno poročilo o sedežu Concord Tranformer T Pro (1+2+3 skupine): Imamo ga dobre 3 tedne in smo vsi zeeeeeelo navdušeni: Sedež je zelo kompakten in ima res školkasto obliko, tako da je otrok notri res zelo dobro zaščiten. Mizica je meni zelo všeč, ker ni tako visoka in hkrati zelo enostavna za uporabo. Naša čebelca je sicer med večjimi, velika cca 98cm in ima okoli 15 kg, pa ima še dovolj prostora za mizico pomoje tudi čez zimo v debelih hlačah itd. Smo bili skeptični, kako bo to mizico sprejela, ampak je šlo popolnoma brez problema. Ko smo sedež dobil, smo ga skupaj namontirali v avto in mizico predstavli kot en super hud dodatek, in je bla čist navdušena. Med dvožnjo se ona lepo razkomoti in zgleda zelo udobno. Nima pritožb, čeprav je bolj zahtevne sorte. Edino, kar se je treba navadit je to, da je treba pripenjat s tritočkovnim pasom, ampak ko se enkrat navadiš, to sploh ni več problem. Skratka, zaenkrat imamo samo pozitivna izkušnje. Upam, da tako tudi ostane. Nakup je bil vreden svojega denarja. In ja, sem zeeelo vesela, da sem se odločila za sedež skupine 1+2+3, ker bomo mizico uporabljali dokler bo možno vsaj do 18kg, kot je priporočeno. Pa srečno!
|
|
|
|