MissTerious -> Diagnoza: melanom (12.6.2012 18:44:01)
|
Zadelo me je....drugače zdravo 26-letnico, mamo dveh otrok...zaradi motečega znamenja (zrasel je v letu dni na velikost evrskega kovanca) sem šla po napotnico k splošnemu zdr., da se tega pač znebim. In kar naenkrat sem v situaciji, ko čakam na operacijo, pri kateri mi bodo odstranili to bulo in najmanj cm varnostnega roba ter vse skupaj histološko preiskali, če je morda maligno. Ne vem, kaj je bolj mučno: čakanje na 20. 6.- datum operacije ali bo bolj mučno čakanje na histološke izvide, kar bo trajalo 6-10 dni po operaciji. In ko malo surfam po spletu, vidim, da vse skupaj ni tako nedolžno...marsikdo je imel precej manjše znamenje, pa je bilo potrebnih več operacij, odstranitev bezgavk...jaz pa sem že čisto out, ko pomislim, da imam dva mala otroka( 5 in 1,5 let), ki me rabita. Da me moj dragi rabi... že zdaj, ko čakam na operacijo, sem psihično na dnu, ker imamo raka v družini. Čutim, da ni okej... Prosim za vaše izkušnje, na lastni koži ali vaših bližnjih... Predvsem pa....bodite zdravi!
|
|
|
|