Tippi -> RE: A katera mogoče ve ? (13.6.2012 15:48:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Nisem dobila nobenega odg., sem pa našla preko kolegice žensko, ki ga je pripravljena vzeti vsaj začasno dokler ne najde stalnega doma, jutri greva na spoznavni dan :) Ja Tippi bo šlo brez prijav in inšpekcije,da bo dosežen moj glavni cilj, ki je ta, da kuža dobi drug dom. Globe in papirna vojna tega ne bi uredila...Ko mi ravno očitaš, da nisem nič storila, ti naj povem, da rek lepa beseda lepo mesto najde še kar drži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] verjetno si ti bolj sposobna, lahko ti danes pripeljem psa in mu najdeš nov dom, ali se ti gre samo za prijavo ?Sklepam, da si bolj sposobna od mene in ti to ne bo problem. Ojoj, kakšna užaljenost. Poglej. Ne gre za to, katera od naju je bolj sposobna (nimam potrebe po tem, da bi ti dokazovala svojo sposobnost). Gre za to, da se zadeva predolgo vleče (tri leta ni kratka doba!) in jaz bi ukrepala prej. Ti pač nisi. Pregovor, da lepa beseda lepo mesto najde, v tem primeru ni obrodilo sadov (cela tri leta!) in bi jaz namesto tega pregovora raje dala drugega: Kjer je volja in želja, je tudi pot (ki pa seveda ne bi smela trajati tako dolgo). Za moje pojme. In seveda, to je le moje mnenje. Ja, pripelji mi psa! Bi se potrudila, kolikor je v moji moči! Fizično, ne le z besedami in čakanjem treh let! Kakorkoli vesela sem, da se stvari kooooončno premikajo!
|
|
|
|