sazi -> RE: prilivi na TRR (10.7.2012 9:56:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86 Sazi, to kar si ti napisal je zelo nepremišljeno! Sama vem koliko prihodkov imam in koliko odhodkov. Moja služba je na nitki, sem za 4h zaposlena. Mojemu so znižali plačo in ravno tako se ne ve če bo podjetje preživelo. Imamo kredit za navadnga Opla, imamo najemnino in ubijalske stroške tega stanovanja. To, da ne bom prišparala niti evra na mesec že vem. Bojim pa se vsakega dodatnega stroška...ker če nas zabaše...nevem, mogoče imaš pa kej fraj placa, da se preselimo k tebi, seveda na tvoje stroške?? Ne najdem, kaj je bilo tako nepremišljeno. Pa nisem komentirala tvoje situacije, ampak situacijo druge forumašice, ki je prišla do zaključka - po mojem računu (glede na podatke, ki jih je napisala), da jih je 2,22 EUR fiktivnega prihodka na družinskega člana pahnilo na rob preživetja in razmišlja o tem ali naj da pritožbo, ker zdaj tega denarja ni. Moj sklep je bil, da če ni čisto na robu razreda (in to zamanj kot 0,1%) razlika v teh prihrankih, ki jih ni več, ne bo pomenila spremembe razreda. In res ne vem, s čim sem si zaslužila, da se obračaš name, kot na osebno napadalko na vaše družinske razmere. Pri nas je dobolj prostora za nas, da živimo lepo in dokaj udobno. Nimamo niti ene dodatne sobe več, kredita imamo pa toliko, da bo ga z veseljem delila še s kom :-)
|
|
|
|