Jagodna dežela Maribor (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

hmm... -> Jagodna dežela Maribor (11.6.2012 20:34:38)

Dober večer.

Ali ve katera kje je ta Dežela jagod v Mariboru in od kdaj do kdaj se jih da nabrati? Na netu pišejo lokacije, ki pa so žal že zastarele saj jagod tam več ni.

Hvala za odgovor.

petea -> RE: Jagodna dežela Maribor (11.6.2012 20:40:31)

A ni Jagodne dežele več v Bohovi, ob cesti med Plinarno in Azilom?

divna -> RE: Jagodna dežela Maribor (11.6.2012 20:48:20)

Je še tam, ja.

Odprto vsak dan med 8 in 19. uro, tu nekje. Kako dolgo pa še bo, pa ne vem, žal.

lp

susica -> RE: Jagodna dežela Maribor (11.6.2012 22:24:35)

Ja jagodna je malo naprej od Azila za male živali Maribor, v bistvu je to med Teznom in Bohovo, iz Ptujske ceste imaš table, take jagode so narisane :)
jaz sem bila okoli 1 junija tam in mi je rekla da bodo do 15 -20 junija nekje odvisno kako dolgo bodo jagode.

Brbs -> RE: Jagodna dežela Maribor (12.6.2012 7:44:43)

in kakšne so jagode tam? verjetno ne čisto nešpricane?

kakšna je pa cena? sam nabiraš?

susica -> RE: Jagodna dežela Maribor (12.6.2012 8:31:27)

jagode so meni čisto ok, se jim vidi da niso industriske. če so čisto nešpricane nevem, nekaj dosti pa 100% niso ker je videt.
nabiraš jih sam preden greš noter ti zvaga posodo če jo imaš zraven, drugače imajo vedra tam za 1€ za kupit in pol ko greš ven ti vse spet zvaga, težo posode odšteje in plačaš 2€ po kilogramu jagod.

Blacky30 -> RE: Jagodna dežela Maribor (16.5.2013 11:54:54)

Kaj pa letos? Ve kdo, če bo kje v MB Jagodna dežela? Na tem mestu jih baje ni več.

sončnica24 -> RE: Jagodna dežela Maribor (17.5.2013 8:37:28)

Jaz sem slišala da bi naj bile jagode če se pelješ po papeževi cesti proti Obiju na desni strani - tam nekje (upam da je dovolj razumljivo napisano), ker se morajo baje jagode na tri leta selit.

sončnica24 -> RE: Jagodna dežela Maribor (29.5.2013 8:41:59)

Blacky30 - potrjeno jagode so pri papeževi cesti, ograja in stojnice že postavljene.

mojcaziga -> RE: Jagodna dežela Maribor (29.5.2013 11:56:22)

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Blacky30 - potrjeno jagode so pri papeževi cesti, ograja in stojnice že postavljene.

Res je, ampak bolj prometne ceste pa tudi niso mogli najt [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]

lp

siskica -> RE: Jagodna dežela Maribor (29.5.2013 21:31:19)

Tako je prestavili so jih. Strinjam se da je ta lokacija zares neprimerna, tam ko je prej bila pri plinarni sem dostikrat hodila s kolesom in opazla da se jih je dosti vozilo z avtomobili, tako da letos nevem kako bo s parkiranjem saj nikjer ni primernega mesta pa se kar prometno je. Mi pravimo tej cesti ko se sedaj mimo jagodne dezele peljes "cez pole" in poznam nekaj lastnikov teh polj in verjamem da nebojo zadovoljni s parkiranjem ob cesti. Skoda da so prestavili.

BellaB -> RE: Jagodna dežela Maribor (29.5.2013 22:23:59)

IZVIRNO SPOROČILO: susica

in plačaš 2€ po kilogramu jagod.

Joj da bi se nasi na nasem koncu kaj tazga spomnili. Tle jih prodajajo kot da bi ble zlate... tiste domace so 5 eur pol kila. Mislim js verjamem da so okusne pa dobre, pa domace, ampak cena pa je pretirana. [sm=zmeden.gif]

Mi pa gre na zivce, da je skoz za dez... nase na vrtu zgnijejo se preden dozorijo. Al pa jih polzi oglodajo :(

metuljčica87 -> RE: Jagodna dežela Maribor (30.5.2013 7:16:14)

Kaj na Pobrežju zadaj za šolo jih več ni?

sončnica24 -> RE: Jagodna dežela Maribor (3.6.2013 8:48:36)

Jagodna dežela odprta, sem se ravno včeraj mimo peljala, parkirni prostori zrihtani, odprta pa vsak dan med 7. in 21. uro. Za ceno pa ne vem, bi pa prosla če katera ve kolko je letos naj javi.

soncek_ok -> RE: Jagodna dežela Maribor (7.6.2013 11:32:41)

Torej če sem prav razumela so "deželo jagod" prestavili iz lokacije kjer je bila še lani (na Bohovi) na papeško cesto torej če se pelješ od čebelarskega centra / dvorec Betnava proti Obiju?
Se opravičujem če sem malo nerazumljivo napisala. Kje pa lahko potem potem parkiraš a kar ob cesti ali je urejeno parkirišče?
Za ceno bi pa tut jaz prosila, če ima morda katera podatek.

*bubi* -> RE: Jagodna dežela Maribor (7.6.2013 15:25:42)

IZVIRNO SPOROČILO: soncek_ok
torej če se pelješ od čebelarskega centra / dvorec Betnava proti Obiju?

ja, točno tam, ne moreš zgrešit. Parking je urejen iz te ceste na travnik.

Za ceno pa ne vem, sem se samo mimo peljala [sm=smiley1.gif]

friki -> RE: Jagodna dežela Maribor (7.6.2013 19:39:30)

2.20 evra za kilo
preverjeno

soncek_ok -> RE: Jagodna dežela Maribor (7.6.2013 19:44:22)

Super najlepša hvala obema za informacije [sm=bravo.gif]

Stran: [1]